SHAVIJA Napisano %s u %s #1 Napisano %s u %s Potrebne 2 kvalitetnije uparene akmo li ko ima one s gridom platine/zlata nisam alergican
MARSAUDIO Napisano %s u %s #3 Napisano %s u %s (izmenjeno) Imam ja Tesla E180F gold pin. 2 komada mogu, da ti pošaljem za 15€ sa poštarinom. Izmenjeno %s u %s od MARSAUDIO greška u pisanju
krca44 Napisano %s u %s #4 Napisano %s u %s 6J9P-E neuparene, isti proizvodjac ( samo PTT - ili ako mozes dodji na NBG predvece-uvece ) E180F Philips Miniwatt ( gold pin ), nabavljene kao "uparene" ( 2,400 + PTT / NBG predvece-uvece - toliko sam ja platio ). E180F Philips Miniwatt ( gold pin ), neuparene ( 1,500 + PTT NBG predvece-uvece ). Kod mene u triodnom rezimu u SRPP kolu "uparivanje" je u prakticnom smislu nebitno. One ruskinje su izuzetno dobre.
SHAVIJA Napisano pre 15 časa Autor #5 Napisano pre 15 časa Aj dAA SMISLIM NESTO, VREME NIJE FAKTOR JER SUTRA MOZE DA ME ZGAZI TRAKTOR
krca44 Napisano pre 1 sat #6 Napisano pre 1 sat Sto se mene tice uzmi one ruske 6J9P-E - dzabe su ako dodjes, mozes i da biras od par proizvodjaca a vala meni su svakako bolje od E180F. Kad naletim na njihove dobre cevi onda te razbijaju zapadne ( desilo se par puta ali ne uvek ). Msm ja vise ne marim za te E180F sto imam bez obzira sto su kvalitetno pravljene.
Preporučeni Komentari