Archangel Napisano %s u %s #1 Napisano %s u %s (izmenjeno) Pozdrav svima. Ima li neko PCB šemu rasporeda elemenata za HSR-160 izlazno pojačalo? Ja imam električnu šemu onako polu vidljivu, a PCB na izlaznom delu je šuma zakrivljenih vodova, pa mi teže ide pronalaženje faličnog elementa. Levi kanal mi zuji tiho na oko 50 Hz i nema nikakvog drugog signala. Proverio sam pa, nadam se sve tranzistore osim ako nema negde skrivenih i ne nalazim da su neispravni. Pokušavam na šemi da označim putanju signala ali slabo mi ide zbog preglednosti. Hvala unapred. E da imam negde kod ulaza signala koji dolazi od radija nekih 9v dc. A dolazi sa izlaznog dela. Izmenjeno %s u %s od Archangel
neskor Napisano %s u %s #2 Napisano %s u %s (izmenjeno) probaj ovde: Servisno uputstvo za ei hsr 160? - fanzo Professional Electronics Expert Team FANZO.ORG a imas i ovde neki info: Just a moment... WWW.ELITESECURITY.ORG Izmenjeno %s u %s od neskor Archangel je reagovao/la na ovo 1
Archangel Napisano %s u %s Autor #3 Napisano %s u %s 2 hours ago, neskor said: probaj ovde: Servisno uputstvo za ei hsr 160? - fanzo Professional Electronics Expert Team FANZO.ORG a imas i ovde neki info: Just a moment... WWW.ELITESECURITY.ORG Hvala Neskore. Ovo će svakako pomoći. Šteta je što nema ploča izlaznog dela ali i ovako je dobro.
Zen Mod Napisano %s u %s #4 Napisano %s u %s HSR160 schm.pdf LightMatic and Archangel je reagovao/la na ovo 2
Archangel Napisano %s u %s Autor #5 Napisano %s u %s 11 minutes ago, Zen Mod said: HSR160 schm.pdf 997.41 kB · 0 downloads Hvala Zen. Probaću da uvećam 400% sa određenim filterima.
Zen Mod Napisano %s u %s #6 Napisano %s u %s evo ti i jpg, mozda bude nesto Archangel and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Archangel Napisano %s u %s Autor #7 Napisano %s u %s Evo proćišćena koliko sam mogo. Napravio sam i veću ali je 6+ Mb LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Gosha Napisano pre 2 časa #10 Napisano pre 2 časa Ako ima zainteresovanih, danas pristiglo kompletno servisno uputstvo za HSR140 u prilicno dobrom stanju, da skeniram /slikam pa da postavim nekako na forum. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 2 časa #11 Napisano pre 2 časa hvala Gosho ....... msm da sad vec imamo sve ako skontas da nesto nedostaje, kaci sta hoces
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah