Archangel Napisano pre 3 časa #1 Napisano pre 3 časa (izmenjeno) Pozdrav svima. Ima li neko PCB šemu rasporeda elemenata za HSR-160 izlazno pojačalo? Ja imam električnu šemu onako polu vidljivu, a PCB na izlaznom delu je šuma zakrivljenih vodova, pa mi teže ide pronalaženje faličnog elementa. Levi kanal mi zuji tiho na oko 50 Hz i nema nikakvog drugog signala. Proverio sam pa, nadam se sve tranzistore osim ako nema negde skrivenih i ne nalazim da su neispravni. Pokušavam na šemi da označim putanju signala ali slabo mi ide zbog preglednosti. Hvala unapred. E da imam negde kod ulaza signala koji dolazi od radija nekih 9v dc. A dolazi sa izlaznog dela. Izmenjeno pre 2 časa od Archangel
neskor Napisano pre 2 časa #2 Napisano pre 2 časa (izmenjeno) probaj ovde: Servisno uputstvo za ei hsr 160? - fanzo Professional Electronics Expert Team FANZO.ORG a imas i ovde neki info: Just a moment... WWW.ELITESECURITY.ORG Izmenjeno pre 2 časa od neskor Archangel je reagovao/la na ovo 1
Archangel Napisano pre 6 minuta Autor #3 Napisano pre 6 minuta 2 hours ago, neskor said: probaj ovde: Servisno uputstvo za ei hsr 160? - fanzo Professional Electronics Expert Team FANZO.ORG a imas i ovde neki info: Just a moment... WWW.ELITESECURITY.ORG Hvala Neskore. Ovo će svakako pomoći. Šteta je što nema ploča izlaznog dela ali i ovako je dobro.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah