bataz Napisano Januar 2 #1 Napisano Januar 2 Pozdrav svima,ja sam nov na forumu,ako napravim neku tehničku grešku,ne zamenite.Pošto sam ljubitelj Sony Hi fi uredjaj,naročito ES klase,imam u planu kupovinu nekog tynera,koji nema drvene stranice,da li negde mogu da se nabave?
neskor Napisano Januar 2 #2 Napisano Januar 2 KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!
Koja Napisano Januar 2 #3 Napisano Januar 2 Ovo prvo deluje kao da je napravljeno od iverice i okantovano. A ovaj Boza deluje profi
bataz Napisano Januar 2 Autor #4 Napisano Januar 2 Da,to sam video na kp,ali mi je to druga varijanta,voleo bih originalne stranice,ako neko nešto sazna neka piše.
mrcelavi Napisano Januar 3 #6 Napisano Januar 3 Ja bih ovo stavio na moj 555 ES da pase, jer pod 1. korektno odradjeno pod 2. tesko ces ih naci jer se ES serija retko kanibalizije ili 3.pravis sam.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah