goran012 Napisano Oktobar 5, 2024 #1 Napisano Oktobar 5, 2024 Pozdrav svima ako neko moze da mi objasni na pojacalu jedna zica je odletovana koja ide od ulaza za pedalu , pa ako moze i nije mu tesko na slici da mi oznaci-pokaze mesto gde bi trebala da bude. Ja sam vido semu pojacala ali ne kapiram gde bi trebalo da se zaletuje. Ubacicu slike mog pojacala i semu pa ako neko zeli da pomogne hvala. Izvinjavam se ako sam promasio forum.
zerowaf Napisano Oktobar 6, 2024 #2 Napisano Oktobar 6, 2024 Zuta zica iz potenciometra od reverba? Mozda negdje na masu? Sacekaj nekog pametnijeg. Ja samo razmisljam na glas da ti skratim vrijeme.
Mentok Napisano Oktobar 6, 2024 #3 Napisano Oktobar 6, 2024 Slike su loše, čini mi se da je ova narandžasta koja je zalemljena ona što je označena sa QSB1, koliko se vidi valjda vodi do 220K, onda bi ova žuta trebalo da ide tačno na izlaz iz reverb tanka, označeno na šemi i na slici, a pre ovog kondenzatora od 5nF, ako je to taj uopšte. Opet kažem, slike su loše NISAM 100% SIGURAN, ovo samo ovako sa loših slika napamet DOBRO PROVERI SVE, evo samo kao početna tačka pa upoređuj šemu i ploču i okolne elemente i skontaćeš gde je. goran012 je reagovao/la na ovo 1
goran012 Napisano Oktobar 6, 2024 Autor #4 Napisano Oktobar 6, 2024 I ja mislim da ide ovde na izlaz na ovu crvenu naso sam neku sliku na net kao da je tu zalemljena zuta zica na isti pin sa crvenom
goran012 Napisano Oktobar 6, 2024 Autor #5 Napisano Oktobar 6, 2024 pre 1 minut, goran012 reče I ja mislim da ide ovde na izlaz na ovu crvenu naso sam neku sliku na net kao da je tu zalemljena zuta zica na isti pin sa crvenom
Mentok Napisano Oktobar 6, 2024 #6 Napisano Oktobar 6, 2024 pa čak se i vidi komad žice da je bio zalemljen tamo gde se otkinula, onda je to to
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah