Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Pozdrav svima ako neko  moze da mi objasni na pojacalu jedna zica je odletovana  koja ide od ulaza za pedalu , pa ako moze i nije mu tesko  na slici da mi oznaci-pokaze mesto gde bi trebala da bude. Ja sam vido semu pojacala  ali ne kapiram gde bi trebalo da se zaletuje.  Ubacicu slike mog pojacala i semu pa ako  neko zeli da pomogne hvala.  Izvinjavam se ako sam promasio forum.

MOJE POJACALO I OZNACENA ZUTA ZICA KOJA JE OTKACENA.jpg

MOJE POJACALO ZUTA ZICA OTKACENA.jpg

SEMA POJACALA.png

Napisano

Zuta zica iz potenciometra od reverba?
Mozda negdje na masu?
Sacekaj nekog pametnijeg. Ja samo razmisljam na glas da ti skratim vrijeme. :D 

Napisano

Slike su loše, čini mi se da je ova narandžasta koja je zalemljena ona što je označena sa QSB1, koliko se vidi valjda vodi do 220K, onda bi ova žuta trebalo da ide tačno na izlaz iz reverb tanka, označeno na šemi i na slici, a pre ovog kondenzatora od 5nF, ako je to taj uopšte.

Opet kažem, slike su loše NISAM 100% SIGURAN, ovo samo ovako sa loših slika napamet :Dizzy:

DOBRO PROVERI SVE, evo samo kao početna tačka pa upoređuj šemu i ploču i okolne elemente i skontaćeš gde je.

mozda.jpg

Napisano
pre 1 minut, goran012 reče

IMG_20241006_185350308.thumb.jpg.9fce2ad39115a14d25dd738695fdb035.jpg I ja mislim da ide ovde na izlaz na ovu crvenu  naso sam neku sliku na net kao da je tu zalemljena zuta zica na isti pin sa crvenom  

DSCF5330 (1).jpg

marlboro-sound-works-g-50r-4161192 (1).jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...