Pigy Napisano Avgust 31 Share #1 Napisano Avgust 31 Molim vas za kontakt nekoga ko se bavi popravkom FM tunera. U pitanju je Technics stz-25 analogni tuner,na stanici nemoze lepo da se namesti suska,i mali izbor stanica ima.Koristim ispravljenu dipol antenu ,(bila je kruzni dipol) postavljena vertikalno na terasi.? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Avgust 31 Share #2 Napisano Avgust 31 pozajmi tuner od nekoga, koji sigurno ne suska, pa proveri da li je do tunera ili svega ostaloga ako je do tunera - pun je KP tunera za dzaba taj tvoj vredi max 20E........ ne po kvalitetu nego eto sto toliko vredi svaki koji radi korektno, pa ma kakav bio, dzaba upaliti servis opremu vrednu par KE i dan danas za moje znanje samo Gosha ima potrebnu opremu ....... a ne znam iskreno da li je on toliki mazohista Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Pigy Napisano Avgust 31 Autor Share #3 Napisano Avgust 31 Kontaktirao sam Imperial Audio Video servis,covek mi kaze da se neisplati jer samo osnovni refreshing kosta 40eura,bas kao i sto si mi rekao.Nasao sam drugi Yamaha T-760 i on lepo radi,ne suska,znaci do tunera je,tako da cu zadrzati yamahu,a technics mozda kuciste da iskoristim za 2-way active crossover...Hvala na savetu.Pozz. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah