igorp974 Napisano Jul 22, 2024 #1 Napisano Jul 22, 2024 Potrebna šema za ovaj uređaj, ako neko eventualno ima...
Zen Mod Napisano Jul 22, 2024 #2 Napisano Jul 22, 2024 EO je oznaka za PA opremu, sto bi mi rekli razglasnu 2701 je oznaka celog kompleta; nemam semu mozda bi pomoglo da vidis oznake sasija posebno, da vidim da li imam isto ili bar komparativno
igorp974 Napisano Jul 22, 2024 Autor #3 Napisano Jul 22, 2024 Probaću da dođem do informacije pošto ovo nije kod mene. Znam samo da je mono varijanta sa 4 x el34.
BANAT Napisano Jul 23, 2024 #4 Napisano Jul 23, 2024 Nacelno sva Iskra razglasna push-pull lampas pojacala snage od najmanjih pa do najvecih napravljena su po jednom te istom sablonu , i nije mnogo tesko skinuti semu ako se pazljivo odprati sema veza na stampanoj ploci , u svakom slucaju to pojacalo nikako ne ukljucivati dok se ne zamene razni dotrajali delovi ! , razni elektrolitski kondenzatori , bias trim potenciometri , ... recimo da kada se to pojacalo dobro i strucno izremontuje ono zna da odusevi stabilnim radom kao i kvalitetom zvuka jos za mnogo decenija unapred .
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah