NIXIE Napisano Januar 17, 2022 #1 Napisano Januar 17, 2022 Zanimljiv tekst deda Troelsa, skromno ali jasno. Samo bih na ovo dodao nešto, situacija bi bila dosta bolja sa sktretnicom višeg reda (3-4) jer bi se dosta toga odseklo što ne treba da prođe. A i srednjotonac bi bio u fazi za rez 4 reda. passive-to-active WWW.TROELSGRAVESEN.DK
Zen Mod Napisano Januar 17, 2022 #2 Napisano Januar 17, 2022 odavno je dokazano da - sa aktivnom skretnicom dobijas generalno bolje rezultate nego sa pasivnom, iz jednostavnog razloga sto i elektricni i akusticki odziv manje varira, nego u slucaju sa pasivnom skretnicom e sad, prvi uslov za avanturu je da li si spreman na multiamplifikaciju ja sam odavno odlucio da nisam, zivot sa jednim pojacalom u sistemu mi je jednostavniji, ali prvenstveno zahvaljujuci cinjenici da svi zvucnici koje imam nisu nesto specijalno kriticni po pitanju pasivne skretnice, cak i najkomplikovaniji sto imam - Pepperpot Tannoys vredno istaci - ljudi su cuda pravili sa Behringer DCX ....... danasnja tehnologija pruza neverovatne mogucnosti ako se po pitanju signala prvenstveno baziras na digitalni domen onda DSP-ovi razni ..... sve je to tehnologija za koju ja znam, ali aman nimalo nisam umocio prste ... no imam info iz prve ruke sta i kako, tako da znam da moze da zvuci izvanredno kojim god putem da ides, pod uslovom da isteras do kraja
NIXIE Napisano Januar 17, 2022 Autor #3 Napisano Januar 17, 2022 Ne fali mi jedan papir, fali mi za sada samo jedno pojačalo. Nisam ja mislio da toi pravim u skorije vreme, nego malo da pojasnim ako neko ima nameru.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah