Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Audiofilski satopokazivač... nije to za nipodaštavanje... :)Nadam se da nije namešten da odbrojava unazad ko satovi na A bombama sa 007... :buehehe:

• Odgovora 34
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

trenutno je u razradi pokazivac temperature, ali otom potom.... :buehehe: a onda prelazimo na neozbiljnije stvari, neki cevni preamp itd. :)

Napisano

trenutno je u razradi pokazivac temperature, ali otom potom.... :buehehe: a onda prelazimo na neozbiljnije stvari, neki cevni preamp itd. :)

Nadam se da će u preampu cevi imati više nego iluminacionu ulogu :)
Napisano

Nadam se da će u preampu cevi imati više nego iluminacionu ulogu :)

na kraju, uvek ostaje ta mogucnost :buehehe:
Napisano

guja je svojevremeno valjao lepsetj. pokusao da valja , ali nikoga nije interesovalo .mene jeste , ali mene ionako svasta nesto previse interesuje .... tako da mi nedostaju bar trojica da rade za moje interese , a ja da radim samo na interesima:buehehe:

Napisano

guja je svojevremeno valjao lepsetj. pokusao da valja , ali nikoga nije interesovalo .:buehehe:

Интересовало је мене.Ваљао је оне руске цеви, ал му је цена била охохо!стоН_Колд
Napisano

Ovaj, nego, Bata Bane, koliko se misliš "cevčiti"? Line ili "all the way" sa sve RIAA? Ovi naši stručnjaci (da ne imenujem veliku trojku A.K.-P18-ZZZ) satrše temu pa ostadosmo sami. Ccccc... Toliko pameti, a uludo bačeno... u besmislene rasprave i totalno raspršena energija... Mislim da ću ja na pravac koji je Zflazar dao. Provereno, lepo a ako sam to slušao u "Banaćanima" i vredno truda i rada i para i materijala...

Napisano

Ozbiljno sam zaiteresovan za neki cevni preamp, da li ce biti samo Line ili complet lepinja jos ne znam, najverovatnije cu sklepati i neki gramofon u neko vreme pa bih onda tako resio problem. Medjutim, ne bih se uvaljivao jos u to jer imam jos par stvari da zavrsim pre toga. Sto se tice proverene varijante,nisam cuo kako radi, ali uopste ne sumljam u njihov kvalitet. Ako vec ima oprobana varijanta, zasto da ne. :buehehe:

• 1 year later...
Napisano

pa i ja da se pohvalim, eto i ja najzad ima neki cevni uredjaj... :buehehe::) P.S. znam da nije mesto ovde, izvinjajem se unapred :)

Gde si nabavio Nixie Tubes, ako nije tajna :rolleyes: ?
Napisano

Gde si nabavio Nixie Tubes, ako nije tajna :rolleyes: ?

E gde sam nabavio, zavisi sta zelis i sta ti treba. Ima nesto kod nas, nesto ebay. Jel imas neku ideju :Viannen_loungelizard:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...