stein Napisano Januar 14, 2010 #23 Napisano Januar 14, 2010 Audiofilski satopokazivač... nije to za nipodaštavanje... :)Nadam se da nije namešten da odbrojava unazad ko satovi na A bombama sa 007...
bata bane Napisano Januar 14, 2010 Autor #24 Napisano Januar 14, 2010 trenutno je u razradi pokazivac temperature, ali otom potom.... a onda prelazimo na neozbiljnije stvari, neki cevni preamp itd.
stein Napisano Januar 14, 2010 #25 Napisano Januar 14, 2010 trenutno je u razradi pokazivac temperature, ali otom potom.... a onda prelazimo na neozbiljnije stvari, neki cevni preamp itd. Nadam se da će u preampu cevi imati više nego iluminacionu ulogu
sir Oliver Napisano Januar 14, 2010 #26 Napisano Januar 14, 2010 Ja cu ovakav VUmetar da skarabudzujem:http://www.aha.nl/tubelevel.aspx
bata bane Napisano Januar 14, 2010 Autor #27 Napisano Januar 14, 2010 Nadam se da će u preampu cevi imati više nego iluminacionu ulogu na kraju, uvek ostaje ta mogucnost
Zen Mod Napisano Januar 14, 2010 #28 Napisano Januar 14, 2010 guja je svojevremeno valjao lepsetj. pokusao da valja , ali nikoga nije interesovalo .mene jeste , ali mene ionako svasta nesto previse interesuje .... tako da mi nedostaju bar trojica da rade za moje interese , a ja da radim samo na interesima:buehehe:
Ја sam sam Napisano Januar 14, 2010 #29 Napisano Januar 14, 2010 guja je svojevremeno valjao lepsetj. pokusao da valja , ali nikoga nije interesovalo .Интересовало је мене.Ваљао је оне руске цеви, ал му је цена била охохо!стоН_Колд
Ја sam sam Napisano Januar 14, 2010 #31 Napisano Januar 14, 2010 i nije - u odnosu na nabavnuЕ те цене су највеће стоН_Колд
stein Napisano Januar 14, 2010 #32 Napisano Januar 14, 2010 Ovaj, nego, Bata Bane, koliko se misliš "cevčiti"? Line ili "all the way" sa sve RIAA? Ovi naši stručnjaci (da ne imenujem veliku trojku A.K.-P18-ZZZ) satrše temu pa ostadosmo sami. Ccccc... Toliko pameti, a uludo bačeno... u besmislene rasprave i totalno raspršena energija... Mislim da ću ja na pravac koji je Zflazar dao. Provereno, lepo a ako sam to slušao u "Banaćanima" i vredno truda i rada i para i materijala...
bata bane Napisano Januar 15, 2010 Autor #33 Napisano Januar 15, 2010 Ozbiljno sam zaiteresovan za neki cevni preamp, da li ce biti samo Line ili complet lepinja jos ne znam, najverovatnije cu sklepati i neki gramofon u neko vreme pa bih onda tako resio problem. Medjutim, ne bih se uvaljivao jos u to jer imam jos par stvari da zavrsim pre toga. Sto se tice proverene varijante,nisam cuo kako radi, ali uopste ne sumljam u njihov kvalitet. Ako vec ima oprobana varijanta, zasto da ne.
Dmeister Napisano Mart 20, 2011 #34 Napisano Mart 20, 2011 pa i ja da se pohvalim, eto i ja najzad ima neki cevni uredjaj... P.S. znam da nije mesto ovde, izvinjajem se unapred Gde si nabavio Nixie Tubes, ako nije tajna ?
bata bane Napisano Mart 20, 2011 Autor #35 Napisano Mart 20, 2011 Gde si nabavio Nixie Tubes, ako nije tajna ?E gde sam nabavio, zavisi sta zelis i sta ti treba. Ima nesto kod nas, nesto ebay. Jel imas neku ideju
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah