Jump to content

ZeljkoQ

Član
 • Broj sadržaja

  4
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

O ZeljkoQ

 • Rođendan 01/14/1976

Informacije Profila

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Novi Sad
 • Zemlja:
  Serbia
 1. Evo, konačno stigoh da vam se zahvalim na odgovorima.Nekako mi se najbolje čini ova varijanta sa Visaton jedinicama, mada još nisam video kakve su cene istih. Vidim da ih imaju u ITC-u. Da li još neko prodaje njihov program ?I još nešto: kad se odlučim za kupovinu, da li je dovoljno da biram zvučnike koji odgovaraju već postojećim rupama ili treba na još nešto da obratim pažnju ? Predpostavljam, da ako uzmem zvučnike istih dimenzija kao originalni, najbolje ću ih uklopiti sa zapreminom kutija - ili možda grešim ???
 2. Može, i ta varijanta dolazi u obzir.Gde se mogu naći ti EI ? Možda bi to bio i najispravniji potez (zbog uparivanja sa skretnicom)?
 3. Hvala obojici.A šta je to što još može da se nadje na našem tržištu, a da nije SAL ?Naravno, ovo ne znači da sam odustao od ugradnje istih - ako još neko može da napiše svoje iskustvo sa SAL zv. i utiske ...sax.hifi : Da li si mi ove jedinice preporučio na osnovu dimenzija rupa koje sam naveo ili si uzimao u obzir i zapreminu kutija ?
 4. Pozdrav.Ostale mi dobro očuvane kutije od nekog EI "Nikola Tesla" muzičkog stuba iz '90.-tih (pojačalo, dupli dek i tjuner, neka sivo zelena kombinacija - ovo navodim da bi poznavaoci razumeli o kojem modelu zvučnika se radi i što lakše prepoznali skretnicu u njima). Nazad je nalepnica: EI Nikola Tesla MS 60 music power:60W nominal power:45W imp. 8 oma freq. 40-20.000 Hz.Gledao sam SAL-ov program u "Elementi", ali nisam baš siguran u kvalitet (kupio sam neke auto zvučnike WRC, "vozio" ih dva dana i izbacio napolje). Možda je situacija sa HI-FI jedinicama drugačija - ispravite me ako grešim ;-)Dakle, interesuju me Vaši predlozi šta bi mogao da ubacim u ove kutije ?Zvučnici bi radili na Technics SU-500 i vrlo retko bi bili opterećeni nekim glasnim slušanjem.Rupe: bas=180mm, srednj.=91mm i visok.=63mm
×
×
 • Kreiraj novo...