Jump to content

ZeljkoQ

Član
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About ZeljkoQ

 • Birthday 01/14/1976

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Novi Sad
 • Zemlja:
  Serbia
 1. ZeljkoQ

  Pomoć - šta ubaciti od jedinica u ove kutije ?

  Evo, konačno stigoh da vam se zahvalim na odgovorima.Nekako mi se najbolje čini ova varijanta sa Visaton jedinicama, mada još nisam video kakve su cene istih. Vidim da ih imaju u ITC-u. Da li još neko prodaje njihov program ?I još nešto: kad se odlučim za kupovinu, da li je dovoljno da biram zvučnike koji odgovaraju već postojećim rupama ili treba na još nešto da obratim pažnju ? Predpostavljam, da ako uzmem zvučnike istih dimenzija kao originalni, najbolje ću ih uklopiti sa zapreminom kutija - ili možda grešim ???
 2. ZeljkoQ

  Pomoć - šta ubaciti od jedinica u ove kutije ?

  Može, i ta varijanta dolazi u obzir.Gde se mogu naći ti EI ? Možda bi to bio i najispravniji potez (zbog uparivanja sa skretnicom)?
 3. ZeljkoQ

  Pomoć - šta ubaciti od jedinica u ove kutije ?

  Hvala obojici.A šta je to što još može da se nadje na našem tržištu, a da nije SAL ?Naravno, ovo ne znači da sam odustao od ugradnje istih - ako još neko može da napiše svoje iskustvo sa SAL zv. i utiske ...sax.hifi : Da li si mi ove jedinice preporučio na osnovu dimenzija rupa koje sam naveo ili si uzimao u obzir i zapreminu kutija ?
 4. Pozdrav.Ostale mi dobro očuvane kutije od nekog EI "Nikola Tesla" muzičkog stuba iz '90.-tih (pojačalo, dupli dek i tjuner, neka sivo zelena kombinacija - ovo navodim da bi poznavaoci razumeli o kojem modelu zvučnika se radi i što lakše prepoznali skretnicu u njima). Nazad je nalepnica: EI Nikola Tesla MS 60 music power:60W nominal power:45W imp. 8 oma freq. 40-20.000 Hz.Gledao sam SAL-ov program u "Elementi", ali nisam baš siguran u kvalitet (kupio sam neke auto zvučnike WRC, "vozio" ih dva dana i izbacio napolje). Možda je situacija sa HI-FI jedinicama drugačija - ispravite me ako grešim ;-)Dakle, interesuju me Vaši predlozi šta bi mogao da ubacim u ove kutije ?Zvučnici bi radili na Technics SU-500 i vrlo retko bi bili opterećeni nekim glasnim slušanjem.Rupe: bas=180mm, srednj.=91mm i visok.=63mm
×