Jump to content

omegaplus

Član
  • Broj sadržaja

    8
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

omegaplus's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Odustao sam od pravljenja, kada sam izracunao koliko materijala koliko ruke, izadje to prilicno lepo. Na kraju sam uzeo Tannoy F1 za 110 eura, mislim da to nije losa kupovina...
  2. Zvucnici nece biti na stalcima vec na zidnim nosacima a treba mi ukupno 4 komada. Video sam slike kako se pocinje raditi zvucnik, Sad mi je vec drugacije ukoliko budem krenuo sa samoizgradnjom kada vidim da vas ima dobrih koji ce da pomognu i savetuju za izradu.
  3. Hvala veliko. Ako se ne snadjem sa gotovim onda moram praviti, jer hocu Tannoy. Da li bih onda mogao tebi da se javim za pomoc samogradnje ili nekome drugom sa foruma?
  4. Tako sam i mislio za B&W 601, zato se ovoliko i dvoumim. Problem je sto navedene kutije (b&w 302, kef-a i m2) ne mogu nigde naci a trazim ih na 10 mesta, sto Srbija sto inostranstvo pa sam se zbog toga odlucio za ovaj korak samogradnje mada nisam optimistican kako ce sve to na kraju da ispadne. Vise bih voleo da kupim gotove kutije. A sta mislite o novim zvucnicima Tannoy v1? Vidim da njih svi stavljaju ispred mnogih kutija.
  5. Imam iveraste ploce od 25 i 30mm oplemenjene i neoplemenjene. Sta su upornice, jesu li to poprecne strane kutije?
  6. To mi je nemoguce uporediti jer nisam ni blizu mesta gde se prodaju zvucnici kako bih tio ispobao pa moram sve ovako daljinski. A ako budem radio samogradnju jer inace radim taj posao sa plocastim materijalima. Koji materijal je bolji, medijapan ili iverasta ploca i koliko mm treba da bude debljina?
  7. Ne, nisam prodavac zaista. Posedujem pojacalo Marantz pm 94 a imam problem sa prostorom pa mi samo monitori dolaze u obzir a citao sam po netu da se marantz i tannoy dobro slazu, pogotovu m serija koja mi je pristupacna sa cenom. Posto ste ekspert hi-fi, sta mislite o zvucnicima B&w dm601 kojih inace ima da se kupe na kp po neznantno vecoj ceni, da li su bolji od Tannoy-a m serije? Inace slusam jazz, pop, instrumentale, lounge i ostalu laganu muziku.
  8. Pozdrav svima. Posto duze vreme ganjam navedene zvucnike da kupim i naleteh na oglas preko kp da se mogu kupiti kitovi za samogradnnju navedenih zvucnika. http://www.kupujemprodajem.com/Nov-Tannoy-M3-komplet-za-gradnju-2815579-oglas.htm?filter_id=5770108Da li je isplativo, jel ovo original, kada bi se skutijao da li bi se zvuk dobio kao fabricki zvucnik kada se kupi. Hvala unapred!
  • Trenutno na sajtu   0 članova, 0 Skrivenih, 12 Gosta (Pogledaj celu listu)

    • There are no registered users currently online
  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.6k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2862
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Bingo
    Najnoviji član
    Bingo
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...