42 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 02 February 2012 - 19:33
Ma, tvojim zvucnicima ce biti totalno svejedno
Odgovor 02 February 2012 - 19:39
Jel moze taj sony da gura te zvucnike ili ce biti slab? Yamaha a-720 je na papiru jaca, ne znam da li je zvukovno bolja?
Odgovor 02 February 2012 - 19:47
Odgovor 02 February 2012 - 19:58
Hvala na konkretnom odgovoru. A razlika f550 sa Yamahom A-720, cena sony-a je malo jaca, ne znam da li je i opravdano?
Odgovor 02 February 2012 - 20:01
Odgovor 02 February 2012 - 20:03
Sta bi ti pre odabrao, Yamahu ili Sony za iste pare?
I ne davim vise obecavam
I ne davim vise obecavam
Odgovor 02 February 2012 - 20:05
Odgovor 02 February 2012 - 21:11
Xexexe, hvala puno na odgovoru 
Ma meni ce ovo za pocetak biti i vise nego dosta, soba mi je totalno neakusticna i td. da ulazim u neku ozbiljniju pricu, ali bice vremena za sve, mlad sam ja jos
Ma meni ce ovo za pocetak biti i vise nego dosta, soba mi je totalno neakusticna i td. da ulazim u neku ozbiljniju pricu, ali bice vremena za sve, mlad sam ja jos
Odgovor 07 February 2012 - 17:50
Kupljen Akai AM-A 90, jedan Sony ES mi promakao pred nosem na zalost ali i ovo je o.k. resenje nadam se 
Posto pojacalo vezujem preko kompjutera za pocetak, a jedini phono izlaz je pozlacen, da li da vezem zvucnu karticu preko tog izlaza ili preko izlaza za CD?
Posto pojacalo vezujem preko kompjutera za pocetak, a jedini phono izlaz je pozlacen, da li da vezem zvucnu karticu preko tog izlaza ili preko izlaza za CD?
Odgovor 07 February 2012 - 18:00
preko ulaza za CD. ja tako vezujem i koristim CD Direct. na gramofonski ulaz NEMOJ da povezujes komp.
Odgovor 07 February 2012 - 18:03
O.K. cekam samo da se pojacalo aklimatizuje, stiglo je pre sat vremena, pa da malo razbudim komsiluk
Odgovor 07 February 2012 - 18:05
Нека те лепо служи
Odgovor 07 February 2012 - 18:11
Hvala puno!
Odgovor 08 February 2012 - 23:05
Jel moze savet za neki osrednji kabl od zvucne kartice do pojacala duzine plafon 1m?
Odgovor 08 February 2012 - 23:46
Не знам каква ти је звучна.
Погледај сајтове Канибала, ИТЦа исл. Kада не знам шта је добро, ја се орјентишем по цени
Погледај и тему "IC do 70 evra".
Гледај да ти тај кабл увек буде што је могуће краћи.
Погледај сајтове Канибала, ИТЦа исл. Kада не знам шта је добро, ја се орјентишем по цени
Погледај и тему "IC do 70 evra".
Гледај да ти тај кабл увек буде што је могуће краћи.
Odgovor 08 February 2012 - 23:53
Zvucna je Creative Audiqy 2 ZS, meni treba kabl koji na jednoj strani ima 3.5mm stereo klinasti prikljucak, a na drugoj stereo chincheve.
Edit: Nasao sam u toj temi Silken electronic proizvode, valja li to, vidim cene nisu skupe a deluje ko ok proizvod?
Edit: Nasao sam u toj temi Silken electronic proizvode, valja li to, vidim cene nisu skupe a deluje ko ok proizvod?
Odgovor 09 February 2012 - 00:05
Ако би куповао нешто квалитетније, размисли о класичном IC каблу са 2x2RCA чинча, плус адаптер за излаз из звучне. То ти нуди већи избор и после имаш могућност да кабл користиш за неку другу компоненту.
Ако баш хоћеш 3.5мм-на-RCA не знам где има неки већи избор. Али има тих каблова свуда, и у техномаркетима рецимо, HQ, itd. погледај сајт Silkena, компјутерске радње...
Наравно, а у духу форума, не заборави на DIY варијанте!
Ако баш хоћеш 3.5мм-на-RCA не знам где има неки већи избор. Али има тих каблова свуда, и у техномаркетима рецимо, HQ, itd. погледај сајт Silkena, компјутерске радње...
Наравно, а у духу форума, не заборави на DIY варијанте!
Odgovor 09 February 2012 - 00:10
Poslao sam mail Silkenu sa kombinacijom 24k pozlacenih RCA i pozlacenim 3.5mm klinastim prikljuckom i najkvalitetnijim kablom koji imaju pa cu videti sta ce mi odgovoriti. Ne bi trebalo da bude skupo a zavrsice mi posao ja mislim jer sad imam neke plastik fanatik kablove koji su blagi uzas...
Kombinacija bi bila KON-058, KON-RCAHQ i neki kabl sa sajta, ja ne mogu da ih nadjem gde su
Kombinacija bi bila KON-058, KON-RCAHQ i neki kabl sa sajta, ja ne mogu da ih nadjem gde su
Odgovor 09 February 2012 - 00:18
vau
to ce bude pomak .......
to ce bude pomak .......
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 09 February 2012 - 00:21
I sut u guzicu je korak napred, tako da... 
Kao sto vec rekoh, sada idu budget varijante, kad se stvore uslovi idemo na nesto ozbiljnije
Kao sto vec rekoh, sada idu budget varijante, kad se stvore uslovi idemo na nesto ozbiljnije
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
P: PASS F5 / Sipi 2SK2013/2SJ313 pojacalo na prodaju |
Oglasi | SHAVIJA |
|
|
|
Filmovi koje volite
|
Muzika i Film | Impuls |
|