30 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 03 November 2011 - 22:55
Odgovor 03 November 2011 - 23:12
Odgovor 03 November 2011 - 23:31
ne može da bude bolje od fišera "osim ako domaći tako kažu".
pogledaj bolje grafove.
pogledaj bolje grafove.
Odgovor 03 November 2011 - 23:33
Dobro, ni po grafu nije bolje od Fisera, ali ja sam gledao samo maksimalnu vrednost, koja je kod jednog 0.25 a kod Fisera 0.3 na 150mm...
jasno je da su nacrtali grafik....
jasno je da su nacrtali grafik....
Odgovor 04 November 2011 - 00:00
nije u pitanju vrednost već PROMENA.
ako fišer za 3x veću dužinu jasno nacrta da NIJE 3x veća kelvinaža, onda nijedan nobelovac iz mehatronike ne može da našvrlja onakvu promenu za svoj super-hladnjak.
ako fišer za 3x veću dužinu jasno nacrta da NIJE 3x veća kelvinaža, onda nijedan nobelovac iz mehatronike ne može da našvrlja onakvu promenu za svoj super-hladnjak.
Odgovor 04 November 2011 - 00:09
Odgovor 04 November 2011 - 08:32
Ya taj hladnjak iz mehatronike sam se i ja uhvatio dok sam jos verovao sta pise na tarabi, kupio 60-70cm i ispostavilo se da mi treba duplo...sto znaci podeli vrednosti sa dva otprilike.
Moj ti je predlog da sacekas nesto na oglasima...za A klasu se ne isplati maltiti slamu sa tim hladnjaciam
Srecno
Moj ti je predlog da sacekas nesto na oglasima...za A klasu se ne isplati maltiti slamu sa tim hladnjaciam
Srecno
ne druzim se sa ljudima koji ne vole skembice i Lego kockice...
Odgovor 04 November 2011 - 10:17
bata bane, za 04 November 2011 - 08:32, kaže:
Ya taj hladnjak iz mehatronike sam se i ja uhvatio dok sam jos verovao sta pise na tarabi, kupio 60-70cm i ispostavilo se da mi treba duplo...sto znaci podeli vrednosti sa dva otprilike.
bata bane, za 04 November 2011 - 08:32, kaže:
Srecno
Odgovor 04 November 2011 - 10:25
isprsi se za 75€+p.p. za jedan ko steinov i to ti dovoljno
jes da će da se ubiješ od sečenja al niko nije savršen
jes da će da se ubiješ od sečenja al niko nije savršen
Odgovor 04 November 2011 - 10:29
ete
PP na Gujinu adresu i resio si problem
PP na Gujinu adresu i resio si problem
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 04 November 2011 - 10:46
Ja sam još posle platio 400 dinara da mi se prepilaju (oba) i 1200 dinara da se sva četiri idealno poravnaju na identične dimenzije na glodalici. Nikakvi drugarski ustupci, dakle, ušao sa ulice kod majstora i pitao da li bi uradili i pošto. Pretpostavljam da uz malo sreće tih 800 dinara po komadu može da se postigne i na jedan takav hladnjak, a ako ima neki komšija, prijatelj, poznanik, neko ko zna nekoga ko zna nekoga... možda bude samo flaša kole i kutija napolitanki...
http://www.storyofstuff.org/ think about it...
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Houston, we have a problem - Da li je ovo moguce - Tito prodao svemirski program
|
General Off Topic | Mikorist |
|
|
0 Korisnik (a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Pristupi
Registruj se
Nazad na vrh