vladd Napisano Januar 22, 2020 #1 Napisano Januar 22, 2020 Problem nepomeranja. Ostecena vodjica (221) karusela(205) Nakon duzeg nekoriscenja zapekao klizac i mehanizam komplet podize karusel. Pride VTA se podesava u velicini zazora podizaca, milimetar do dva, umesto fabrickih 7-8mm U podizac ubacen valjcic (orange strelica), zuta je pin karusela koji je ostetio vodjicu. a zaglavljeni klizac plava.
vladd Napisano Januar 22, 2020 Autor #2 Napisano Januar 22, 2020 Nakon aplikacije radapcigera i podmazivanja, sada je kao podmazano Ostaje dilema, da li klasicnu mast zameniti silikonskom, sada vec nema zazora u podesavanju VTA...ne mogu da predvidim boljitak...
aaa zmaju! Napisano Januar 22, 2020 #3 Napisano Januar 22, 2020 "Aplikacija radapcigera" Sta bi sa onim 1019?
vladd Napisano Januar 22, 2020 Autor #4 Napisano Januar 22, 2020 1019 ceka opruge, u jedno bar dve jacine. Za prvo slusanje. A onda mu sledi zamena ozicenja i korekcija hedsela. To jos nisam resio kako zelim pa ce verovatno prva iteracija biti kardas. aaa zmaju! je reagovao/la na ovo 1
aaa zmaju! Napisano Januar 22, 2020 #5 Napisano Januar 22, 2020 https://ichwillinsindernet.de/restaurieren-eines-dual-704-plattenspielers/ vladd je reagovao/la na ovo 1
vladd Napisano Januar 22, 2020 Autor #6 Napisano Januar 22, 2020 Sve sam to pregledao, pisem samo ono sto nigde nije radjeno, tipa blogova ili vinilengine..niko nije pravio teflonsku cauru za vta lift npr... Zamenio sam i ja kondove, ali nisam imao aaksijalni 1000F, pa je dobio sitan budz... Ovo je doticni
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah