чика-Брка Napisano Decembar 7, 2018 #1 Napisano Decembar 7, 2018 evo malopre dodjoh iz Zrenjanina. moj drugar isao da pazari neke ogromne ubistvene horne, pa zvao i mene. isli smo kod Mirka Fijata, poznatog prodavca. meni dobro doslo da se jednom vidimo licno i upoznamo. jako fin covek i domacin. saradjivacemo ubudece, na obostrano zadovoljstvo. ima lepe stvarcice, ima i vintage kojecega. drugar pazario ogromne ubistvene horne i taman da krenemo (a bili max. 15 min.) rece Mirko da ima jos 2 para horni, manjih. a te manje su 38 x 10 cm. naravno da smo pazarili i ta 2 para. to jest, drugar uzeo grozomorne + male i ja jedne male. sve u svemu, nisam bio da mi dupe vidi put. bogatiji sam za 2 horne, lepe igracke. horne su kako vidim za 1,5 incha, valjda. 2a3 je reagovao/la na ovo 1
чика-Брка Napisano Decembar 7, 2018 Autor #3 Napisano Decembar 7, 2018 planirao sam da one moje RCF drajvere obradujem sa novim hornama. ali ako ti mislis drugacije ...
2a3 Napisano Decembar 8, 2018 #4 Napisano Decembar 8, 2018 Sta sve ima u Banatu,a mogli ste skoknuti i do mene na picence.Sesed km nije bas daleko.
чика-Брка Napisano Decembar 8, 2018 Autor #5 Napisano Decembar 8, 2018 nisam ja bio vodja puta, nazalost.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah