Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 48
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Klasika pioneerova vintage pojacala izlazi.

Мислим да се тај тип транзистора више не производи.Боље потражи 2СА1302 и 2СЦ 3281 њих ћеш лакше наћи.Једини проблем је монтажа, али да се и то решити са плочицом преко лица транзистора.стоН_Колд
Napisano

Imaju prevelik kapacitet. Nisu adekvatna zamena, izgubice deo visokih a bas ce biti jaci i tromiji. 2SA1941 i 2SC5198 su pribliznih karakteristika samo sa 2A manje nego originali.

Napisano

Ima ih ali su 2sc toshiba ,a 2sa smt .I ne svidja mi se kako radi ta kobinacija.

Онда покушај да нађеш 2СА 1402 и 2СЦ 3856, производи их Санкен!стоН_Колд
Napisano

Prevelik kapacitet. Par od 3856 je 1492Sta treba od tranzistora sem originalnih?

Impulse ne moraju origigi bilo koji upgrade.
Napisano

Imam 2sa1941 i 2sc5198, 2sa1186 i 2sc2837, 2sa1302 i 2sc3281, 2sa1943 i 2sc5200, 2sa1216 i 2sa2922, 2sa1295 i 2sc3264.

Значи све што сам и Ја предложио, али реклама је успела.Ако је то био циљ!Једино мислим да 2sa1295 i 2sc3264 без механичких преправки није могуће уградити!стоН_Колд
Napisano

Ok nije problem, samo napravismo solid state temu u oglasima , a ja `teo da kupim trandze.

eto - tema preseljena u SS , sad moras da postujes semu .... pa cu i da editujem naslov

ZM

Napisano

Napisite adresu na PP. Ne prodajem tranzistore. Poslacu Vam 2 para da probate.A 2sa1302 i 2sc3281 su originalne toshibe (18 pari), retke i skupe i cuvam ih za AW250 iako je ZBotic rekao da ONSemi bolje svira.

Napisano

predlozi za sta ?tramzistorove ili prepravku ?

Prvenstveno za trandze , naravno ako nije smaranje i sve ostale predloge oberucke docekujem i shaljem :character13: Aks-om.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...