Gosha Napisano Mart 18, 2017 #2 Napisano Mart 18, 2017 To su prasnjave cijevi Obrisi prasinu pa da gledamo. Zflazar je reagovao/la na ovo 1
zika Napisano Mart 18, 2017 Autor #3 Napisano Mart 18, 2017 Nit' su moje nit' znam šta je pod i kojim naponom te... Hvala... To su cevi u ormanu za rasvetu u mojem komšiluku. Da me u'apse ne bih baš danas, možda radnim danom...
grau. Napisano Mart 27, 2017 #5 Napisano Mart 27, 2017 da nisu to neke cudne sijalice koje rade kao osiguraci? kao sto se kacilo nekad na neke razglase
zika Napisano Mart 28, 2017 Autor #6 Napisano Mart 28, 2017 16 hours ago, Zflazar said: jesi obio ormar? Ne, naravno. Zašto bih? To stoji tako otvoreno decenijama. Ne sećam se ni da li postoje vrata, mislim da ne... Na ulici, ćošak... Zflazar je reagovao/la na ovo 1
zika Napisano Mart 28, 2017 Autor #7 Napisano Mart 28, 2017 7 hours ago, grau said: da nisu to neke cudne sijalice koje rade kao osiguraci? kao sto se kacilo nekad na neke razglase To sam i ja (po)mislio pa sam zato i pitao...
dunavko Napisano Mart 28, 2017 #8 Napisano Mart 28, 2017 jel to ormaric za telefoniju,reko bi po zicama i klemama . ako jeste postoji mogucnost da su to varnicari ,preteca PTC-a.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah