Koja Napisano Oktobar 15, 2016 #1 Napisano Oktobar 15, 2016 Na prodaju Class A pojačalo, Sipijeva varijanta F5 sa mosfetima. To je ona čuvena varijanta o kojoj je bilo dosta priče na forumu i dosta zadovoljnih DIY izvedbi. Ja sam pojačalo kupio prošle godine od kolege sa foruma, SHAVIJA. Mislim da je njemu baš Sipi pomagao pri izradi a dosta ljudi sa foruma je čulo baš ovaj primerak i bilo vrlo zadovoljno. Pojačalo kod mene nije mnogo radilo, samo je povremeno slušano. Sada nemam mogućnosti za pravilan raspored audio sistema (mesto zauzeli elektronski bubnjevi, valja malo vežbati i sviranje, ne samo slušanje :D) tako da pojačalo ne može adekvatno da se uposli. Link ka Shavijinim oglasima i Sipijevoj temi, tu ima više detalja: Cena: 420 evra, isto onoliko koliko je i mene koštalo, mislim da je sasvim adekvatno, molim bez cenjkanja. Takođe, zamene mi ne odgovaraju. Kontakt na PM ili bionabolgeek (at) gmail (dot) com
grau. Napisano Decembar 20, 2016 #4 Napisano Decembar 20, 2016 hmmm cudan nacin da napises pass..... j.....e.....a.....n...... h.....i....r....a....g....a.........hahah braco nemam komentar sve pise napred Zflazar je reagovao/la na ovo 1
Koja Napisano Decembar 21, 2016 Autor #5 Napisano Decembar 21, 2016 Nisam ja pravio - verovatno je kostruktor već imao spremnu kutiju. Unutra je pomenuti F5
Koja Napisano Avgust 29, 2018 Autor #12 Napisano Avgust 29, 2018 Ajd jedan UP, vraćaju se deca sa raspusta u školu, možda neko uzme pojačalo
SHAVIJA Napisano Januar 27, 2019 #14 Napisano Januar 27, 2019 Uzmite ljudi...bilo je moje...kutija je jako lepa,prednja ploca takodje. Sipi varijanta svira mekano i trazi ostrije kutije kolko se secam, dok je Zenova varijanta bila jako zivahna i dinamicna i mislim bolje kontrolisala zvucike) Lako se prebaci s jednog na drugi. Bemliga, sviralo kod mene, Koju ne poznajem, samo vidim da oglas stoji dugo pa ne znam sta cekate, pogotovo oni wannabe DIYjeri ko ja koji pojma nemaju o elektronici a hteli bi da imaju tako neki DIY. Poslusajte uostalom.
Koja Napisano Maj 7, 2019 Autor #15 Napisano Maj 7, 2019 Još uvek aktuelno. Hvala SHAVIJA na preporuci
Koja Napisano Septembar 13, 2019 Autor #16 Napisano Septembar 13, 2019 Aktuelno Cena snižena na 350€ Može zamena za neki bolji kasetni dek, servisiran/ispravan, plus vaša doplata. Može i par visokotonaca Visaton G25 FFL u očuvanom stanju.
Koja Napisano Oktobar 25, 2019 Autor #17 Napisano Oktobar 25, 2019 Aktuelno, cena snižena na 320€ Super radi i super zvuči
Koja Napisano April 30, 2020 Autor #18 Napisano April 30, 2020 Aktuelno, standardna cena, 350€ Može delimična zamena za par visokotonaca Visaton G25 FFL u očuvanom stanju.
Preporučeni Komentari