Jump to content
Koja

PASS F5 / Sipi 2SK2013/2SJ313 pojacalo na prodaju

Recommended Posts

Na prodaju Class A pojačalo, Sipijeva varijanta F5 sa mosfetima. To je ona čuvena varijanta o kojoj je bilo dosta priče na forumu i dosta zadovoljnih DIY izvedbi.

Ja sam pojačalo kupio prošle godine od kolege sa foruma, SHAVIJA. Mislim da je njemu baš Sipi pomagao pri izradi a dosta ljudi sa foruma je čulo baš ovaj primerak i bilo vrlo zadovoljno.

L21eDOz.jpg

DEdJSu3.jpg

lB78t37.jpg

egf43c7.jpg

uU0QHv1.jpg

ISe3gBq.jpg

PTtPP9N.jpg

Kq3s5rQ.jpg

mNsXmvR.jpg

 

Pojačalo kod mene nije mnogo radilo, samo je povremeno slušano. Sada nemam mogućnosti za pravilan raspored audio sistema (mesto zauzeli elektronski bubnjevi, valja malo vežbati i sviranje, ne samo slušanje :D) tako da pojačalo ne može adekvatno da se uposli.

Link ka Shavijinim oglasima i Sipijevoj temi, tu ima više detalja:

Cena: 420 evra, isto onoliko koliko je i mene koštalo, mislim da je sasvim adekvatno, molim bez cenjkanja. Takođe, zamene mi ne odgovaraju.

Kontakt na PM ili bionabolgeek (at) gmail (dot) com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzmite ljudi...bilo je moje...kutija je jako lepa,prednja ploca takodje. 
Sipi varijanta svira mekano i trazi ostrije kutije kolko se secam, dok je Zenova varijanta bila jako zivahna i dinamicna i mislim bolje kontrolisala zvucike)

Lako se prebaci s jednog na drugi. Bemliga, sviralo kod mene, Koju ne poznajem, samo vidim da oglas stoji dugo pa ne znam sta cekate, pogotovo oni wannabe DIYjeri ko ja koji pojma nemaju o elektronici a hteli bi da imaju tako neki DIY.

 

Poslusajte uostalom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×