Zen Mod Napisano Oktobar 14, 2016 #1 Napisano Oktobar 14, 2016 kozmeticko stanje - fer za godine - kuciste ionako nikome ne treba pa je takvo kakvo je , poklopac ispucao mehanicka ispravnost besprekorna - idler perfektan , motor bez lufta , lezaj bez lufta rucka kakva moze da bude - sve ok , gumeni blokovi za menjanje s obzirom da onaj ko zna , taj zna , slike nisu ni potrebne al' bas ako je neko zapeo , mogu i da slikam cijena , prava sitnica - redovnih 100E ajd da ga ne oglasavam na KP ...... razlog prodaje - ....... jbga , ponekad i ja shvatim da mi ne treba od svega dva komada vladd je reagovao/la na ovo 1
milovan1963 Napisano Oktobar 14, 2016 #2 Napisano Oktobar 14, 2016 Zen, mozes zakljucati, javi mi br. tel na PM
Zen Mod Napisano Oktobar 14, 2016 Autor #3 Napisano Oktobar 14, 2016 poslah ti majal na yahoo adresu , koja je prijavljena na vorumu
vladd Napisano Oktobar 14, 2016 #4 Napisano Oktobar 14, 2016 1 hour ago, Zen Mod said: jbga , ponekad i ja shvatim da mi ne treba od svega dva komada Necega se mora imati vise od dva komada.
Preporučeni Komentari