Doktor Napisano Avgust 31, 2016 #1 Napisano Avgust 31, 2016 Setajuci Montecatini Terme glavnom dzadom sa buticima, precenjenom fancy robom, naleteh na radnju koja prodaje razglase, miksete, DJ gramofone, gomilu nekih bezveznih CD-a po ceni od 3-7 eura, baterije, sijalice itd., itd. U cosku izloga primetih pojacivac cevne topologije, PP. Ovako odmah morfoloski obzirom na off/on prekidac, pa i sam skelet pojacivaca zakljucim da je to neki rucni rad. Udjem u radnju, prodavac u donjem delu radnje ima onako otvorenu radionicu , gde na policama cuci jedno 2-3 Cyrus amp-ova, CD-a, neki Pioneer integralac, male JBL kutije etc. Pitam coveka ko je radio uredjaj u izlogu i koliko kosta. Napisa on meni cifru na papiru - 2750 eura. Ko je konstruktor ? Jel' neki poznat italijanski Baja ? Rece on, covek ovde zivi u Montecatiniju, mogu vam zakazati razgovor, pa pricajte o svemu. Zahvalim mu se, izadjem i napravim par fotki onako sa ulice, te mi ne zamerite na kvalitetu. Razmisljam nesto, dragi moji DIY-eri, koliko ovi Italijani sebe cene i odredjuju ovakve cene za cevne uredjaje domace proizvodnje. Kao i do sada, navijam za vas. Zflazar and grozni je reagovao/la na ovo 2
zoranzu Napisano Avgust 31, 2016 #2 Napisano Avgust 31, 2016 Pa i kod nas su znali da ukenja(lo)ju sa cenom
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah