Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

http://www.avaxhome.ws/video/Fassbinder_Th...69_to_1982.html

Universal Share Downloader zna biti korisna stvar :diablo:

kad instalirate isti ( http://universal-share-downloader.en.softonic.com/ ) idite u tools i unesite ovaj server za update :

http://usd.kingguru.net/

izvrsite update par puta za redom , za svaki slucaj .....

moj rekord je 3,7GB sa RS za 24h , na obicnom ADSL-u .

naravno - for free ........ mislim RS , ne ADSL :)

• Odgovora 12
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

moj rekord je 3,7GB sa RS za 24h , na obicnom ADSL-u .

Jel ume ovaj program da resetuje modem zbog promene IP-a da se ne čeka na download?Ja koristim CryptLoad, lepo radi.
Napisano

Jel ume ovaj program da resetuje modem zbog promene IP-a da se ne čeka na download?Ja koristim CryptLoad, lepo radi.

ne resetuje modem , jer bih ja skontao po prekidima u surfu ;ne znam kako radi ,ali radi ; :confused1: bolje i od Kosmodiska
Napisano

RS limitira download tako što sa istog IP-a mora da se čeka onoliko dugo koliko je trebalo da se skine prethodni fajl (verujem svima poznata stvar). Sa resetovanjem modema se dobije novi IP i nema čekanja dužeg od 60s, u tom slučaju bi ti skinuo za 24h oko 7GB :confused1: Upravo kačim na RS neophodan software pa ko voli nek se slobodno posluži.Podrazumeva se da ovo programče može da se nakrca hrpom željenih linkova odjednom i da se posle nekog vremena svi željeni fajlovi "stvore" na hard disku vašeg PC-aPrekidi kod reseta modema se u klasičnom surfu i ne primete, jedino messengeri štucaju. Postoji i opcija zabrane reseta tako da...

Napisano

......Upravo kačim na RS neophodan software pa ko voli nek se slobodno posluzi......

molim link ....... :confused1:
Napisano

Evo ga llink:

CryptLoad

U arhivi su CryptLoad i RouterClient, oba su EXE, nema instaliranja već se samo pokrenu oba.

Trebaće jo

Napisano
Evo ga llink:

CryptLoad

U arhivi su CryptLoad i RouterClient, oba su EXE, nema instaliranja već se samo pokrenu oba.

Trebaće jo

Napisano

Nema na čemu Zen.

Par stvari oko podešavanja programa (podvučeno crvenim na slici):

post-65-1243026155_thumb.gif

Start file - uneti putanju za ipchanger.bat koji se nalazi tamo gde je arhiva raspakovana pa u CryptLoad\IpChanger\Za USB ako je ADSL vezan preko USB-a ili CryptLoad\IpChanger\Za LAN ako se ide preko LAN-a

I druga stvar, čekirati Reconnect

Linkovi se unose kopiranjem (copy), program ih sam preuzima iz bafera.

Obavezno pokretanje CryptLoad i RouterClient-a da bi rekonekcija radila.

Trebalo bi da je to sve, ako nešto zapne oko podešavanja tj. rada programa rešićemo problem nekako.

I za kraj, da ovo programče ne bude tek nabačeno na komp i zaboravljeno, za one koji to još nisu znali, evo mesta sa hrpom muzike u lossless obliku, avax naravno :confused1:

Napisano

jedini zvrk sto ja imam , na moju opstu srecu , Thomson modem ...... tako da IP changer definitivno ne radi .imam problema da ga nateram da radi reset i sa drugim rutinama unutar programa .ako provalim - javnem

Napisano

jedini zvrk sto ja imam , na moju opstu srecu , Thomson modem ...... tako da IP changer definitivno ne radi .

imam problema da ga nateram da radi reset i sa drugim rutinama unutar programa .

ako provalim - javnem

IP adresu dobija kroz DHCP - ne verujem da imas staticku adresu? E, treba da trazis novu (stavka Refresh ili Renew u DHCP setovanjima) ili smanji Lease time na 5-10 minuta pa ce cesce da dobija novu adresu (obicno je setovano na 86400 sec.) iz spoljnog DHCP pool-a (ne vredi menjati adresu klijenta - tvog PC-a)

Ne poznjem taj modem/router al' procackaj malo, trebalo bi nesto tak'o da bude unutra....

Napisano

jedini zvrk sto ja imam , na moju opstu srecu , Thomson modem ...... tako da IP changer definitivno ne radi .imam problema da ga nateram da radi reset i sa drugim rutinama unutar programa .ako provalim - javnem

Ja sam probao neugledni (E)lephant umesto gore navedenog i za divno čudo funkcionise! Umesto reset modema (Sagem, soft modem) raditi se disconnect/reconnect, sto ima smisla jer se moj modem budi pola sata.Naravno podrazumevana dinamička adresa.. Eve vako ide bat fajl, moze se nazvati "rasdial.bat"Tri linije koda%systemroot%\system32\rasdial "InternetKonekcija" /disconnect%systemroot%\system32\ping -n 20 127.0.0.1 >nul%systemroot%\system32\rasdial "InternetKonekcija" "korisnik" "lozinka"umesto InternetKonekcija u navodnicima navesti pravi naziv konekcije (postovati razmak ako ima)umesto korisnik u navodnicima navesti pravi naziv korisnika (sa sve onim @provider)loznika takođeOvih n20 pinguje sistem 20 puta i daje u stvari 20 sekundi pauze do ponovne konekcije. Probati bat samostalno, ako su parametri u redu, trebalo bi da rekonektujeNekada se IP ne promeni u tih 20 sec. ali u programu ima dodatno vreme wait perioda.A mozda se igrati sa duzim pingovanjem
Napisano

Zaboravio sam da kazem da to fino radi na Huawei MT882.Koliko sam ja upućen, u Aleksincu bar, nema ni jednog privatnog lica sa statičkom IP, svi su sa dinamičkom jer je manja cena ADSL-a.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...