...sam se banovo Napisano Mart 20, 2015 #90 Napisano Mart 20, 2015 Pinball Fantasy je jedina sim.flipera koja je ličila na nešto na tadašnjim kantama sa kockastim pixelima i mogla je da radi bez zvuka jer tek koju godinu kasnije stiže "mutimedia" pc (cd+sound+zvučnici), naravno da je igra zapravo konverzija sa superiornije Amige. Sent from my iPhone using Tapatalk
чика-Брка Napisano Mart 21, 2015 Autor #91 Napisano Mart 21, 2015 evo malopre svecano pustio u pogon kompijuter. nema vise kocenja, drkanja i zajebavanja. youtube i surfovanje je stvarno banja. sve nekako leti i radi kako bi rekli - vauuu. brzina interneta je sad munja, ali ima prekide. ostalo ovih dana da vratim backup na ovaj kompijuter. malo mi 7-ica ide na K, ali navicicu se. valjda. --- sto se tice interneta, mogu da me jebavaju samo do 31. ovog meseca. od sledeceg meseca - banja - u vidu novog provajdera. :drinking-2: moze katanac.
чика-Брка Napisano Mart 22, 2015 Autor #93 Napisano Mart 22, 2015 nazalost, mojom greskom/neznanjem sam sjebao veoma dobru graficku karticu 9800gtx+. nije nepopravljivo, ali ne mi se ceka. koristicu 9800gt. za sve ono za sta ce mi trebati i za sta ce koristiti bice babaroga. sutra stize. pa ako ili kad se popravi 9800gtx2 ...
...sam se banovo Napisano Mart 22, 2015 #95 Napisano Mart 22, 2015 nazalost, mojom greskom/neznanjem sam sjebao veoma dobru graficku karticu 9800gtx+. nije nepopravljivo, ali ne mi se ceka. koristicu 9800gt. za sve ono za sta ce mi trebati i za sta ce koristiti bice babaroga. sutra stize. pa ako ili kad se popravi 9800gtx2 ... Ima pošteno da se naigraš sa tom dvoglavom aždajom... ja imo dve gtx škartice 260 i 295 pripazi samo da imaš napajanje koje to može izgurati, moja preporuka min. 750W Kad popraviš tu drugu (oštećenu) možeš i nju ubaciti (ako ti matična poseduje dva pciX16 slota) pa koristiti je za PhysX!!!
чика-Брка Napisano Mart 23, 2015 Autor #96 Napisano Mart 23, 2015 napajanje mi je 600w, pravih 600w. sasvim dovoljno.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah