Zflazar Napisano Septembar 17, 2014 #23 Napisano Septembar 17, 2014 Markiz, jako me zaintrigiralo mišljenje Paje, mislim da bi bilo idealno kad bi bio u mogućnosti da ga uporediš sa Mac-om u svom sistemu, i da nam dojaviš rezultat, naravno!
...sam se banovo Napisano Septembar 17, 2014 Autor #24 Napisano Septembar 17, 2014 Markiz, jako me zaintrigiralo mišljenje Paje, mislim da bi bilo idealno kad bi bio u mogućnosti da ga uporediš sa Mac-om u svom sistemu, i da nam dojaviš rezultat, naravno! nema šanse... niti sam kući niti imam dole zvučnike (prodao sam ih Davoru) tako da i donesem neke kutije od prijatelja nije to to moram onda EQ u glavi da uključujem i da zamišljam kako bi to zapravo zvučalo itd itd... Svakako sam već počeo novu opremu slagati tu u tuđini. Kompresione kutije umesto BR, 32 bitni dac umesto 16 bitnog cd-a pa nekako logično će biti i digitalno pojačalo umesto lampaša Drugo slušam hardrock i hardcore tako da ništa od romantizma i ostalih limunada meni treba brzima i udarac Na osnovu ovoga što ste svi napisali (i raznih review-a) sam razumeo da ovo definitivno nije pojačalo za mene, Hvala svima!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah