sule Napisano Jul 24, 2014 #1 Napisano Jul 24, 2014 Dosao sam u posed ovih drajvera,doduse drajveri su bili u fabrickim kutijama bez ikakvih oznaka tako da sam pristupio otvaranju i onako naizgled bio sam ubedjen da se unutra nalazi neki Philips ili slicno ali na moje iznenadjenje ukazali su se drajveri meni krajnje nepoznati,drajveri su precnika 30cm ili 12" i sviraju za medalju......... E sad ono sto mene zanima jeste da li bi dobio nesto prebacivanjem ovih drajvera u kutiju bas reflex tipa nesto kao Tannoy Arden? posto mi se kompresija nesto bas i ne mili....... Ako neko zna nesto o samim drajverima neka podeli samnom......... Pozdrav svima...........
sule Napisano Jul 24, 2014 Autor #3 Napisano Jul 24, 2014 Pa na netu ne mo'z se nadje nista o njima a kamoli T/S
Okibokis Napisano Jul 24, 2014 #5 Napisano Jul 24, 2014 Pa na netu ne mo'z se nadje nista o njima a kamoli T/S To je stari Goodmans,izgleda...
sule Napisano Jul 24, 2014 Autor #6 Napisano Jul 24, 2014 Meni ne deluje da je Goodmans mada ko zna ..........pise made in Belgium.
Zen Mod Napisano Jul 24, 2014 #7 Napisano Jul 24, 2014 korpa jeste ista kao kod nekix iz Axiom serije
sule Napisano Jul 24, 2014 Autor #8 Napisano Jul 24, 2014 Mozda ste i u pravu,sad kad malo bolje pogledam korpa stvarno lici na neke iz Axiom serije,mozda su radjeno po njihovoj licenci......
sule Napisano Jul 28, 2014 Autor #9 Napisano Jul 28, 2014 Korpa je vise identicna sa Goodmans Axiette negoli sa Axiom drajverima............
Zen Mod Napisano Jul 28, 2014 #10 Napisano Jul 28, 2014 ako imas neku test kutiju , veoma lako je izmeriti T/S recimo da bilo sta od 30-60L (kompresija) odgovara ako si za to , dobices programe i krace uputstvo
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah