dunavko Napisano Maj 14, 2014 #1 Napisano Maj 14, 2014 Evo nesto od e88cc I e188cc lampi .odozgo sa leva na desno ceo red produkcija Philips iz raznih fabrika,interesantna je 7 cev,mullard sa logom iz holandije.Ima I o geter I d geter varijeteta Drugi red cuvena telefunken e88cc i valvo do njega pa jako dobra tesla pa nepoznata national electronic, pa 6dj8 sylvania,pa 6922 RCA dva komada- druga pravljena u siemensu,pa CEI ,USA, Treci red Philips e188cc dva modela,sledi mozda najcuvenija simensova cc pa e88cc siemens dva tipa.Ovo su sam vrh svetske produkcije i od ovih nema boljih.Sve su gold pin sem one national i mullard holand.
radiostar Napisano Maj 14, 2014 #2 Napisano Maj 14, 2014 Svaka cast! Ukljuci blic, da vidimo malo bolje unutra ... Evo na brzinu i ja da dodam ... Telefunkenovih E88CC ima 2 vrste sa pravim i krivim nosacem getera, a Simensovih CCa 3 vrste ...
2a3 Napisano Maj 14, 2014 #3 Napisano Maj 14, 2014 Evo nesto od e88cc I e188cc lampi .odozgo sa leva na desno ceo red produkcija Philips iz raznih fabrika,interesantna je 7 cev,mullard sa logom iz holandije.Ima I o geter I d geter varijeteta Drugi red cuvena telefunken e88cc i valvo do njega pa jako dobra tesla pa nepoznata national electronic, pa 6dj8 sylvania,pa 6922 RCA dva komada- druga pravljena u siemensu,pa CEI ,USA, Treci red Philips e188cc dva modela,sledi mozda najcuvenija simensova cc pa e88cc siemens dva tipa.Ovo su sam vrh svetske produkcije i od ovih nema boljih.Sve su gold pin sem one national i mullard holand. Lepa kolekcija jel to poklanjas pa da stanem u red.
revox Napisano Maj 15, 2014 #4 Napisano Maj 15, 2014 ................... pa e88cc siemens dva tipa.Ovo su sam vrh svetske produkcije i od ovih nema boljih..................... jel jedna od ovih siemens jedna od one četiri komada što se mijenjasmo a valjaju li što ove e288cc
dunavko Napisano Maj 16, 2014 Autor #5 Napisano Maj 16, 2014 imam gomilu siemensa e88cc a i e288cc . ona menja e88cc samo sto ima vecu struju grejanja. Inace da se podsetimo ECC88 is 6DJ8 E88CC is 6922 i E188CC is 7308
Aleksandar 007 Napisano Jul 6, 2014 #6 Napisano Jul 6, 2014 Evo nesto od e88cc I e188cc lampi .odozgo sa leva na desno ceo red produkcija Philips iz raznih fabrika,interesantna je 7 cev,mullard sa logom iz holandije.Ima I o geter I d geter varijeteta Drugi red cuvena telefunken e88cc i valvo do njega pa jako dobra tesla pa nepoznata national electronic, pa 6dj8 sylvania,pa 6922 RCA dva komada- druga pravljena u siemensu,pa CEI ,USA, Treci red Philips e188cc dva modela,sledi mozda najcuvenija simensova cc pa e88cc siemens dva tipa.Ovo su sam vrh svetske produkcije i od ovih nema boljih.Sve su gold pin sem one national i mullard holand. Mene zanima da li imas jos uvek na lageru one Telefunken 5965 lampice ? Treba mi 4 komada, javi mi ako je to jos uvek aktuelno!! pozzz
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah