gorcha Napisano Mart 23, 2014 #1 Napisano Mart 23, 2014 Ako moze pomoc Koje zamenske diode staviti i fet-ove ,,tranzistore sam zamenio
gorcha Napisano Mart 23, 2014 Autor #2 Napisano Mart 23, 2014 Sve resheno na jednoj strani sad drugo pitanje mogu li zameniti sk330 sa sk246gr ili 2SK 163
gorcha Napisano Mart 28, 2014 Autor #5 Napisano Mart 28, 2014 Ovo pojacalce sve u svemu i nije tako lose *makar za deciju sobu , a i kupih njega pretpojacalo dek i cd istoimene marke za 50E* kod lokalnih niggera . E sad pojacalo i nije tako lose , ali pre je uzas . sto tehnicki tak`o i zvucno . Sta raditi po pitanju istog . Molio bih za pomoc jer nisam tako strucan , a i ne volim da pisem .... ideja je izbaciti ton kontrole ,balance *znam kako* , promeniti izlazni kond od 47uF elko polarisani u 22uF block i operacioni jrc4580dd u lme49720 .Sta treba promeniti u GAIN-u itd...da ne davim najgore je sto na zvonjavu telefona ovaj preamp peva jace od mobilnog a srednji tonovi ****ufffff**** . Sema u prilogu , molim vas za predlog obzirom da daljinac i moto pot imaju svrhu ..takodje molim da post ne ode u sprrrrrdacinu... i opet ja se raspisah ........ http://www.hifiengine.com/library/technics/su-c800.shtml
stein Napisano Mart 28, 2014 #6 Napisano Mart 28, 2014 Ja sam imao kombinaciju tog preampa i snagaša sa oznakom 800 i veoma sam brzo došao do istih/sličnih zaključaka i posle veoma opsežnog istraživanja po forumima, analiziranja šeme i višesatnih telefonskih konsultacija sa kolegama (hoće li mi ikada to oprostiti?) našao sam zaista Solomonsko rešenje - prodao i amp i preamp. Zaključak u mom slučaju je bio nedvosmislen: prerada može da se uradi ali su dobici minorni tj beznačajni a vreme, novac, delovi itd koji bi se mogli/morali uložiti se nikako i ničim ne bi mogli opravdati. Kasnije sam te delove i vreme uložio u neki relativno originalan ali nov projekat i veoma sam zadovoljan dobijenim rezultatima.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah