Zflazar Napisano Februar 2, 2014 #1 Napisano Februar 2, 2014 poklanjam tri kutije/rama od aluminijuma u koje sam svojevremeno planirao da kutijam cevno pojačalo, predpojačalo i CD plejer. Napravljene su od 2mm-skog aluminijuma, zavarene po ivicama, dimenzija koje su navedene na kutijama. Probušene su na nekim mestima rupe promera 4mm, zbog nivelacije ukrasnih porednjih I zadnjih strana sam svojevremeno pravio za njih I prilagodne odstojnike koji su neki ostali na kutijama a oni koji su se odlepili idu u "paketu" sa poklonom. Šaljem kurirskom službom na vaš trošak ili se preuzima lični u Zrenjaninu. kandidatura na PP
Walter Napisano Februar 2, 2014 #2 Napisano Februar 2, 2014 Svaka čast na gestu! Odličan materijal. Neću da se prijavim, pošto ne planiram u bliskoj budućnosti slične radove, verujem da ima onih kojima je trenutno potrebnije.
bata bane Napisano Februar 2, 2014 #6 Napisano Februar 2, 2014 naravno, dolazim po kutije.....eto razloga vise da dodjem... ...ako mogu....
Zflazar Napisano Februar 2, 2014 Autor #9 Napisano Februar 2, 2014 sve tri aktuelne, može i na parče, ne mora đuture
revox Napisano Februar 3, 2014 #11 Napisano Februar 3, 2014 PP-vao bi i ja al će ih poštari ukrast ako se prijavim a i dimenzije mi nisu potaman
Preporučeni Komentari