ninja Napisano Decembar 13, 2013 #3 Napisano Decembar 13, 2013 A ti se nešto razradio? Woli zahebo stvar pa mamac izbacio ... ... kao ono, Neces ti Franju Kluza zahebavati Cekamo jos zvucnjake
Zen Mod Napisano Decembar 13, 2013 Autor #4 Napisano Decembar 13, 2013 A ti se nešto razradio? pa kako se svakom dupe mrdne da mi posalje sto mail , sto PP , trazeci neki info ili pomoc ( druga stvar znam li ja ) ........ kad i da stignem da radim ......... a da bude vidljivo ? ono - ako cemo se samo kopijama baviti ......... onda bi se vremena uvek naslo a za licne konstrukcije treba vremena , da se dorade i potvrde
Zen Mod Napisano Decembar 13, 2013 Autor #5 Napisano Decembar 13, 2013 Woli zahebo stvar pa mamac izbacio ... ... kao ono, Neces ti Franju Kluza zahebavati Cekamo jos zvucnjake kod zvucnjaka samo finesse - ukrucenje i ulepsavanje , a sad najzad imam i amp - da mogu da poradim na finalnoj verziji skretnice a onda 10 kila bakra , pa udri
Superfi Napisano Decembar 13, 2013 #6 Napisano Decembar 13, 2013 Sale, Napokon, od kako te znam (cca 10 god?) kompletirao si stereo sistem :-) kakv ti ono technics? Nabavim ti jedan Primare hahaha Izlazni bafer ti ne treba izmedju ostalog i zato sto imas jedan bafer u M2, zar ne? Jedan od lepsih sistema i verovatno jedan od bolje zvucecih...vidimo se uskoro :-)
Zen Mod Napisano Decembar 13, 2013 Autor #7 Napisano Decembar 13, 2013 Sale, Napokon, od kako te znam (cca 10 god?) kompletirao si stereo sistem :-) kakv ti ono technics? Nabavim ti jedan Primare hahaha Izlazni bafer ti ne treba izmedju ostalog i zato sto imas jedan bafer u M2, zar ne? Jedan od lepsih sistema i verovatno jedan od bolje zvucecih...vidimo se uskoro :-) u radionici je uvek bila (dovoljno) ref. postavka ........ a dnevni boravci su uvek od sekundarnog znacaja ......... sviralo ono sto se zatekne viskova Technics - kanta u odnosu na mint Philips 630 izlazi ne treba - procitaj ponovo koliko izl. impedanse ima skalamerija jos to ne zvuci ni 10% kako treba - sto zbog skretnice , sto zbog nedostajuceg buffera , sto zbog izvora ; bice proper CD i proper DAC
Superfi Napisano Decembar 13, 2013 #8 Napisano Decembar 13, 2013 pa znam da ne treba ali i da je visa impendansa, trebalo bi ti kad ti sledeci stepen ima bafer na ulazu? Ovo mu dodje ko ono, sta je starije, kokoska ili jaje :-) Nema veze, objasnices kad se vidimo... Ja u mojoj radionici imam ono sto je Toyota ugradila, bez neke mogucnosti upgrade-a
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah