djolodjolo Napisano Novembar 4, 2013 #1 Napisano Novembar 4, 2013 Zdravo zivo, imam neku nedoumicu za subwoofer. Trenutna postavka u sobi mi je stereo i 5.1 sistem ali bih ja da koristim vufer u obe kombinacije(isti je izvor). Vufer koji posedujem je Elac aktivan i povezan je za stereo sistem iz B sekcije pojacala u one inpute zvucnickim kablom a za avr ide preko sub outa na avru i u line in cini mi se u vuferu. Da li moze nekako da se pokvari vufer ako ga naizmenicno koristim po potrebi? Tacnije da li nekako moze da dodje do kvara jer isti signal i preko line in-a i preko zvucnickog inputa.Ps: u samom manual-u pise dont use both inputs at the same time pa me zanima koliko je to zapravo problem
drVelinov Napisano Novembar 4, 2013 #2 Napisano Novembar 4, 2013 Ako sam dobro razumeo, ti ne koristis oba ulaza istovremeno, a to po uputstvu ne bi smelo, sto ce reci ne smeta mu nista. Interesuje me ima li izlaze za satelite,i ako ima jesi li probao da na njih zakacis frontove, a da koristis samo jedan izlaz na pojacalu odnosno A ili B. pozdrav
djolodjolo Napisano Novembar 4, 2013 Autor #3 Napisano Novembar 4, 2013 Nema, odnosno ima samo za dva zvucnika. Ne verujem da cu dugo deliti taj vufer posto cu za mesec-dva da kupim jos jedan, iste firme kao i 5.1 zvucnici, nego me brine da se ne pokvari dok je taj prelazni deo.
drVelinov Napisano Novembar 4, 2013 #4 Napisano Novembar 4, 2013 Ako koristis samo jedan ulaz kao sto i koristis, jedan kad slusas muziku, a drugi kad gledas film, onda ne vidim zasto bise ista pokvarilo. pozdrav
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah