Okibokis Napisano Maj 20, 2013 #1 Napisano Maj 20, 2013 http://www.blic.rs/IT/383466/Zbogom-punjaci-Tinejdzerka-izmislila-uredjaj-koji-puni-mobilni-za-20-sekundi Citam,pa mi nije jasno,da li ovakvi super kapacitori postoje u prodaji,kad je klinka vezbala na njima,i da li je ovo resenje za neka napajanja?CD,dac,preamp...a mozda i amp.
stein Napisano Maj 21, 2013 #2 Napisano Maj 21, 2013 Videćemo za jedno pet do deset godina kada se to i komercijalizuje. Za sada, ostaće to u laboratorijama...
Okibokis Napisano Maj 21, 2013 Autor #3 Napisano Maj 21, 2013 Na cemu je vezbala indijka ?Toga slicnog sigurno ima u prodaji?
stein Napisano Maj 21, 2013 #4 Napisano Maj 21, 2013 Na cemu je vezbala indijka ?Toga slicnog sigurno ima u prodaji? Ma daaaaj... Kalifornija, kalifornikacija... Studira nano... nešto što ni ne umem da izgovorim. Za razliku od naših fakulteta, njihovi fakulteti su malkice bolje opremljeni a studenti u neznatno boljem položaju... Nemoj da me vučeš za jezik...
Okibokis Napisano Maj 21, 2013 Autor #5 Napisano Maj 21, 2013 Ma daaaaj... Kalifornija, kalifornikacija... Studira nano... nešto što ni ne umem da izgovorim. Za razliku od naših fakulteta, njihovi fakulteti su malkice bolje opremljeni a studenti u neznatno boljem položaju... Nemoj da me vučeš za jezik... Taman sam mislio da kupim kesu kondova,pa da pravim svasta.Ali to je u stvari sledeca tehnoloska revolucija,nastace pravi haos.Jos je veca bruka sto je Tesla to sve smislio jos mnogo ranije
Pchelac Napisano Maj 21, 2013 #6 Napisano Maj 21, 2013 Sećam se da nam je još pre 20 i kusur godina prof. Đuro Koruga pričao kako u Ameriki sa timom studenata pravi novi tip kompa - Neuronske mreže- i optički čip koji "vidi" bez optike(sočiva), na bazi muvinog oka...
Okibokis Napisano Maj 21, 2013 Autor #7 Napisano Maj 21, 2013 Znaci Indijka se ispalila,a mi se mlatimo sa kablovima i trafoima.
RoRa Napisano Maj 25, 2013 #8 Napisano Maj 25, 2013 Znaci Indijka se ispalila,a mi se mlatimo sa kablovima i trafoima. Superkondenzatori, kapacitet 1.5 Farada/5.5 V mogu se kupiti kod KELCO-a i koriste se kao izvori napona napajanja ali za male struje pražnjenja. Napredak tehnologije ( nano tehnologije) sigurno će podići kapacitet ovih kondenzatora.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah