Jump to content

Pioneer DVD player servis u Bg ?

Preporučeni Komentari

Napisano

Imam Pioneer DVD 575 kao transport , tj imao sam ga dok nije poceo da brljavi i sad je riknuo izgleda...Jel znate neki servis gde bih mogao da zamenim plocu ili eventualno popravim istu... U ovlascenom Pioneer servisu ETC , rade popravku uredjaja starih do godinu-dve, a vi ostali se jebte,,, Koja shala .Eto, svaka pomoc dobrodoslaPozdrav

• Odgovora 6
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

50e je kostao nov. ne znam da li bi ti se isplatila popravka. ja sam moj ostavio pored kontejnera da ga cigAni poprAvu.

Teško da je u Srbiji mogao da se nađe nov 575 za 50 eur, 150 je već realnija cifra, u Nišu je bio oko 17000 RSD@SHAVIJAKako je brljavio DVD, šta nije hteo i šta sad neće?Možda možeš sam da rešiš problem...
Napisano

Hvala vi na odgovori... Pa brljavio je tako sto se ugasi ili resetuje posle 10ak min gledanja ili slusanja i kad se opet upali ne reaguje an komande i mora da se cupa iz struje ... Sada mi iz nekog razloga ulazi u region selection i ne mogu da odaberem nijedan jer ne reaguje na daljinac ali ne bi ni trebalo da se to pojavljuje , cak i bez ubacenog diska....ponekad brljotine na ekranu ,,, neki pantrk sa procesorom tj plocom , vizuelno deluje ok a problem se javio posle transporta pa postoji 1 posto sanse da se nesto "pomerilo" ... Ako nesto ne smislim i ja cu ko anubis , samo sto neje bio 50 evra, pre 7 godina sam ga uzo polovnog za 70 a nov je bio 250 kolko se secam... sve u svemu matoro, sad bi vredio tih 50 maybe da ga ima. poz :)

Napisano

Gledaj malo kondenzatore u napajanju i napone. Vidi dal' se neki kond greje a ako vidiš da se "napupio" ili mu se deformisala "košuljica" zameni ga...Ako baš rešiš da ga baciš, pošalji ga meni da se sigram :)

Napisano

I meni prismrdelo da je mozda nesto s napajanjem posto se ponekad culo neko zujanje ali svi kondishi vizuelno deluju okej, nazalost neam multimer .

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...