Pigy Napisano April 3, 2012 #1 Napisano April 3, 2012 Zna li neko freeware program za simulaciju poluprovodnika,konkretno da pomocu ponudjenih elemenata napravite pojacivac i onda ga simulatorom testirate(osciloskop..itd). Imao sam ranije ElectroWorkbench,mislim da se tako zvao ali sam ga zagubio,moze li savet? Pozzz!
ebe Napisano April 3, 2012 #2 Napisano April 3, 2012 Ovo je i meni nedavno trebalo. Naci program nije nikakav problem, pogotovo ako nemas nista protiv krekovanih. Veci je problem naci modele za tranzistore koje hoces da simuliras.
Sipi Napisano April 3, 2012 #3 Napisano April 3, 2012 ...freeware program za simulaciju...LT Spice IVhttp://www.linear.co...ftware/#LTspice
Pigy Napisano April 4, 2012 Autor #4 Napisano April 4, 2012 To sami nasao LTspice,cini mi se da je ranije imao i Electroworkbench, ali se nesecam gde sam zaturio disk.Znam da je problem datoteka ili library, ali bi bar za poredjenje mogu neki od ponudjenih da se upotrebe.Hvala Pozzz!
MINER Napisano Oktobar 10, 2012 #5 Napisano Oktobar 10, 2012 Koji su programi najbolji za simulaciju el. kola, a da ima solidnu bazu podataka, ili da ima odakle da se skine ta baza ??? Nije mi vazno da li je free, ili cracker ^___^
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah