Jump to content

ZC99702P-potrebno


sule

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 3
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Huh, ja sam našao jedan ZC99682P od Philipsa CD780 i jedan ZC99698P od Philipsa CD610 ali mislim da je to manji problem, ionako se u šemama navode kao isti čip pod oznakom MC68HC05C8P, veći problem je to što su to programabilni čipovi koji su fabrički isprogramirani za potrebe određenog CD-a (možda ta ZC99 oznaka ustvari označava vrstu programa, nisam siguran), tako da ne znam da li možeš tako jednostavno da izvršiš transplantaciju. Ako ti se igra - ovi su tvoji, samo da se nakanim da odlemim 2 x 40 pinova :blackeye:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Mentok hvala ti u svakom slucaju,nisam ni ja siguran da li bi ti tvoji mogli samo tek tako da se ubace,inace ovaj Zc99702p mi je potreban za jedan Philips cd630,otislo je to kolo i nece da izbacuje ladicu................ :drink:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Aha, pa baš sam gledao u service manual od CD630 i od CD610 i taj čip je u oba service manuala naveden kao MC68HC05C8. Ako te ne mrzi skini uputstva i upoređuj pin po pin kako su povezani i šta kontrolišu, možda i pasuje. Nadam se da ćeš naći tačan deo, a ako ne ovi te čekaju, free of charge, naravno. Pozdrav.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...