oblacic Napisano Januar 18, 2012 #1 Napisano Januar 18, 2012 Potrebna kutija u koju bih upakovao preamp. Pozeljna sirina 42-44 cm. Visine do 10 cm, a ne manje od 7.Ako imate nesto, a da vam ne treba, mozemo se dogovoriti. Placanje solarno.
revox Napisano Januar 18, 2012 #2 Napisano Januar 18, 2012 Potrebna kutija u koju bih upakovao preamp. Pozeljna sirina 42-44 cm. Visine do 10 cm, a ne manje od 7.Ako imate nesto, a da vam ne treba, mozemo se dogovoriti. Placanje solarno.jel ti to kutija za lampe il tranzistore
sir Oliver Napisano Januar 18, 2012 #3 Napisano Januar 18, 2012 Imam crknut CD PHILIPS 614 valjda. TDA1543 DAC koji je ispravan. Na mesto mehanizma, može da se stavi preamp a i DAC da se oživi .
Ја sam sam Napisano Januar 18, 2012 #4 Napisano Januar 18, 2012 Potrebna kutija u koju bih upakovao preamp. Pozeljna sirina 42-44 cm. Visine do 10 cm, a ne manje od 7.Дубина?
Shoba Napisano Januar 18, 2012 #5 Napisano Januar 18, 2012 I meni je potrebna kutija za preamp tacnije NS10, temu cu okaciti kad stignem.Izvinjavam se na upad ali mi je hica
oblacic Napisano Januar 18, 2012 Autor #6 Napisano Januar 18, 2012 Spakovano trenutno u stari Sansui cdp. dubina ne mora neka velika. U pitanju je LDR sa bufferom. Hteo bih nesto esteCki da bude. Kao "brasina". Ako imate i potove, barem dva, lepa, od "amulinijuma", specijalne legure.
Sipi Napisano Januar 18, 2012 #7 Napisano Januar 18, 2012 Za tu vrstu kutija (preamp, DAC i sl.) guja ima odlicne ugaone profile sa zlebom - samo iseckas skalpelom stranice od alum. lima 2 mm, udenes u zlebove, zasrafis spreda/ozada i k'o zmaj.. Estecki mo's ga smirglas i farbas i sta god...
revox Napisano Januar 18, 2012 #8 Napisano Januar 18, 2012 Spakovano trenutno u stari Sansui cdp. dubina ne mora neka velika. U pitanju je LDR sa bufferom. Hteo bih nesto esteCki da bude. Kao "brasina". Ako imate i potove, barem dva, lepa, od "amulinijuma", specijalne legure.imam ti metalnu kutiju od pečera telefonske centrale metalna otprilike ovakvasamo bi trebao da radiš prednju i zadnju ploču od aluminijuma ili nečeg drugog jer ti otvori ne odgovarajuostalo je ok i da je farbaš u željenu boju ako ti se radi oko togametnuću je ujutru u auto pa kad se vidimo procjeni valja li tivisina je mislim 40mm
oblacic Napisano Januar 18, 2012 Autor #9 Napisano Januar 18, 2012 imam ti metalnu kutiju od pečera telefonske centrale metalna otprilike ovakvasamo bi trebao da radiš prednju i zadnju ploču od aluminijuma ili nečeg drugog jer ti otvori ne odgovarajuostalo je ok i da je farbaš u željenu boju ako ti se radi oko togametnuću je ujutru u auto pa kad se vidimo procjeni valja li tivisina je mislim 40mmMora da sam dobro blesav kada u ovo vreme otvaram kutiju da izmerim komponente..najminimalnija visina, unutrasnja bi bila 6 cm. Revox, hvala na ponudi, ali mi ne odgovara.
revox Napisano Januar 18, 2012 #10 Napisano Januar 18, 2012 evo ti onda link pa vidi sa njimahttp://www.petmk.co.rs/rkhe.htmlšta ti odgovar i kad odeš za BG fino doneseš da te glava ne boli oko izrade i perepravki postojećih
oblacic Napisano Januar 21, 2012 Autor #11 Napisano Januar 21, 2012 "Za tu vrstu kutija (preamp, DAC i sl.) guja ima odlicne ugaone profile sa zlebom - samo iseckas skalpelom stranice od alum. lima 2 mm, udenes u zlebove, zasrafis spreda/ozada i k'o zmaj.. Estecki mo's ga smirglas i farbas i sta god... " Sipi, hvala na predlogu, vise mi se dopada ova varijanta gotove kutije, Brasina. Nemam aluminijum pri ruci, tako da sam se odlucio: Porucena RKHE-2-250 moze lock.
Preporučeni Komentari