Dmeister Napisano Januar 15, 2012 #1 Napisano Januar 15, 2012 Pozdrav forumasima! Skoro sam bio u Novome Sadu, dade mi kum starog, dobrog HSR 140 i rece da mu ne radi jedan kanal, pa da ga resim ja. Donesem ga kuci, probam preko slusalica - lepo rece, jedan kanal ne radi.Otvorio sam ga i na prvi pogled sve deluje u redu. E sada, koja je procedura za popravljanje kada ne radi jedan kanal? Sta prvo treba da uradim i da pogledam, proverim?Slike stizu uskoro...
Zen Mod Napisano Januar 15, 2012 #2 Napisano Januar 15, 2012 a da ti nadjes majstora za to ?HSR140 nije bas za srcom nežne :rofl:hocu reci - ni nov nije bio nesto servisibilan ........ popravka ko Skadar na Bojaniproveri osigurace ( ako me ne vara secanje - 2 po kanalu - jedan napojni , jedan izlazni )ako nije to - nosi nekome ko zna sta radi
vladac Napisano Januar 15, 2012 #3 Napisano Januar 15, 2012 Neki odgovori...: http://fanzo.org/for...&st=0&sk=t&sd=a PozdraV
Ја sam sam Napisano Januar 15, 2012 #4 Napisano Januar 15, 2012 jedan kanal ne radi.Јел имаш шему дотичног уређаја?
Dmeister Napisano Januar 15, 2012 Autor #5 Napisano Januar 15, 2012 Јел имаш шему дотичног уређаја?Mislim da imam odskenirano. Okacicu kada budem bio na desktop-u, trenutno sam na netbook-u.Neki odgovori...: http://fanzo.org/for...&st=0&sk=t&sd=aPozdraVHvala puno, verujem da ce pomoci a da ti nadjes majstora za to ?HSR140 nije bas za srcom nežne :rofl:hocu reci - ni nov nije bio nesto servisibilan ........ popravka ko Skadar na Bojaniproveri osigurace ( ako me ne vara secanje - 2 po kanalu - jedan napojni , jedan izlazni )ako nije to - nosi nekome ko zna sta radiPogledacu osigurace, hvala na predlogu!
Gosha Napisano Januar 16, 2012 #7 Napisano Januar 16, 2012 Stari dobri HSR. Tesko da tu ima nekih nepoznanica. Ako ustreba pomoc tu sam
Dmeister Napisano Januar 16, 2012 Autor #8 Napisano Januar 16, 2012 Stari dobri HSR. Tesko da tu ima nekih nepoznanica. Ako ustreba pomoc tu samOdlicno, ja sam takodje u Nisu
krvimozak Napisano Januar 16, 2012 #9 Napisano Januar 16, 2012 Odlicno, ja sam takodje u Nisu Kada ti budu trebale kutije za taj HSR i ja sam takodje u Nisu...
Dmeister Napisano Januar 16, 2012 Autor #10 Napisano Januar 16, 2012 Okrenuo sve trimer potenciometre, nista se ne desava, proverio osigurace - izlazni dobri, naponski nije u staklu, ne vidi se zica, mada verujem da je okej zato sto pojacalo radi (makar taj jedan kanal).Sta dalje da radim?
Ја sam sam Napisano Januar 16, 2012 #11 Napisano Januar 16, 2012 Sta dalje da radim? Шему испред себе и инструмент у шаке
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah