Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Pozdrav svima!Nabavio sam dobar curve tracer iz Kine (hvala Bogu za kineze ) pa da obavestim samograditelje da je je isti jeftin i odlican uredjaj idealan za uparivanje Fetova , Mosfetova, Tranzistora snimanja karakteristika dioda , triterminal regulatora... itd. Uredjaj je razvio Locky_z (mozete naci neke detalje i na diyaudio.com) koristim ga oko pola godine i sluzi fenomenalno. ustanovio sam npr. Da 2SA872 je manje linearan po hfe parametrima od 2SA970 to jest da ovaj drugi ima ravniju HFE/Ic .Evo nekih slicica

post-713-0-89555600-1325964638_thumb.jpg

• Odgovora 28
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

PC! Video kako radi, zaista lep uredjaj. Cini mi se da je u pitanju USB ali mozda gresim.

А нашта се то качи ради читања вредности?

Napisano

Cao Miro,secam se te price sa diyaudio.com - odlicno je pocelo, al' bese nesto zapelo oko softvera na engleskom i sl...Kako stoje stvari sa uredjajem koji imas ? Daj neku sliku sa ekrana PC - kakav je softver i kavi su snimci karakteristika za razlicite komponente?:good2:

Napisano

PC! Video kako radi, zaista lep uredjaj. Cini mi se da je u pitanju USB ali mozda gresim.

Питам зато што сам имао прилику да видим нешто слично али се качи на скоп. :oke:
Napisano

Ima Miki i takav! :)

Питам зато што сам имао прилику да видим нешто слично али се качи на скоп. :oke:

Napisano

I ja imam konja za trku , malo je olindravio od godina te nije zgodan posto je samo analogan ali.... preko 1kV napon sweep i 220W na uredjaju koji se testira :) Primer je slika sa neta

post-83-0-40061900-1325968111_thumb.jpg

Napisano

I ja imam konja za trku , malo je olindravio od godina te nije zgodan posto je samo analogan ali.... preko 1kV napon sweep i 220W na uredjaju koji se testira :) Primer je slika sa neta

Ух тај Тектронис је баш матор.
Napisano
post-713-0-30557800-1325970865_thumb.jpgSoftver je na engleskom ja sam uspeo da kupim dva komada (backup je moranje kad je stvar povoljna) malo ima problema oko rezolucije prikaza jer se malo teze rucno podesava ali osim toga radi ko ludo.
Napisano

evo primera merenja dva NJL3281DG thermal track tranzistora i njihivih Hfe pojacanja u funkciji promenjivog napona na bazi (slika sa ekrana pc)

Inace sprava moze da se kaci na COM port ili na USB po zelji radi identicno

post-713-0-79405000-1325971177_thumb.jpg

Napisano

nije akcenat na onom "nije nabavljivo više" nego na opisu Place of Origin: Guangdong China (Mainland) Brand Name: DIY Model Number: Intelligent Curve Tracer

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...