Sasha V. Napisano Oktobar 18, 2011 #1 Napisano Oktobar 18, 2011 Imam Dual-a i imam nedoumicu oko estetike istog! Hteo bih da ofarbam limariju i ručku, ali nisam siguran da li bi crni sprej za farbanje ofarbao sve to i tako ostao postojan? Limeni deo možda i ne bih da ofarbam, ali ručka ima jedan oguljen deo gde se nalazi arm rest. Kako i čime? Hvala unapred svima na odgovorima!
Ја sam sam Napisano Oktobar 18, 2011 #2 Napisano Oktobar 18, 2011 Боље ништа не покушавај, осим да целу ручку расклопиш и цевку пошаљеш на елоксажу.
revox Napisano Oktobar 18, 2011 #3 Napisano Oktobar 18, 2011 Najpametnije ti je da ne diraš ništa.Ako farbaš moraš cio gram rasturiti, skinuti staru boju pripremiti za farbanje i ofarbati da bi bilo bar jednako dobro kao što je sadAko ti na cijevi ručke bode oko ta ogrebotina ne gledaj u nju nego slušaj muziku a ako ti već toliko bode oči dofati je malo crnim markerom i neće ti smetati
Ја sam sam Napisano Oktobar 18, 2011 #4 Napisano Oktobar 18, 2011 Јес вала, слушај музику у полу мраку веруј много је боље.
Mikorist Napisano Oktobar 18, 2011 #5 Napisano Oktobar 18, 2011 nemoj samo kao Gustav da farbas ovo je legendarni crtac na temu farbanja
Ја sam sam Napisano Oktobar 18, 2011 #6 Napisano Oktobar 18, 2011 Ух не подсећај ме у вези цртаћа.http://www.youtube.com/watch?v=VFzvtvVoj74&feature=related
Sasha V. Napisano Oktobar 19, 2011 Autor #7 Napisano Oktobar 19, 2011 Боље ништа не покушавај, осим да целу ручку расклопиш и цевку пошаљеш на елоксажу. Hvala na savetu! Radice marker....
Sasha V. Napisano Oktobar 19, 2011 Autor #8 Napisano Oktobar 19, 2011 nemoj samo kao Gustav da farbas....ovo je legendarni crtac na temu farbanja HEHEHEHEHEHE!!!!!!!!!!
shuca77 Napisano Oktobar 26, 2011 #9 Napisano Oktobar 26, 2011 Imam Dual-a i imam nedoumicu oko estetike istog! Hteo bih da ofarbam limariju i ručku, ali nisam siguran da li bi crni sprej za farbanje ofarbao sve to i tako ostao postojan? Limeni deo možda i ne bih da ofarbam, ali ručka ima jedan oguljen deo gde se nalazi arm rest. Kako i čime? Hvala unapred svima na odgovorima!Lep gramofon, ako ti dosadi javi i nista ne diraj super izgleda
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah