Bogdan08 Napisano pre 2 časa #67 Napisano pre 2 časa 6 minutes ago, Zen Mod said: lici na sjeban kontakt pol na kolektoru zamena samo To sam i ja pomislio jer mi se desavalo par puta na alnaserima. Mekani su ti motori dosta, nemaju mnogo zivota. Ne znam jel bi mogao neki drugi da se upase, mozda japanski neki poput glavnog iz deka. Imam od deka onaj za premotavanje, njega su neki upasivali samo je lenji dok ne zauka. Ali opet pitanje kakav je
Zen Mod Napisano pre 2 časa #68 Napisano pre 2 časa manje vise, strobo bazirana kontrola brzine i sve od elektronike na tom gramu je tako lose uradjeno, da bilo sta da uradis, dobices bolji rezultat
Bogdan08 Napisano pre 1 sat #69 Napisano pre 1 sat 1 minute ago, Zen Mod said: manje vise, strobo bazirana kontrola brzine i sve od elektronike na tom gramu je tako lose uradjeno, da bilo sta da uradis, dobices bolji rezultat Ma uzas isprojektovano, evo sad se malo vratio pitch. Mozda je do motorica dok ne legne, ako je nakoso ona donja caura pa cese od stator magnet. Stavio sam mu nove kondenzatore od 2.2 10 i 100 uf sto sam imao pri ruci za svaki slucaj. Ako nikakav drugi motoric ne moze da se uglavi. Ima na njuskalu isti takav za 10e samo iz tosce 50, propeler moj nabacim i pici. Mozda je i kvalitetniji jer je iz 1985
Zen Mod Napisano pre 1 sat #70 Napisano pre 1 sat ma super da se igras, ali se svodi na onu narodnu - ne ide pita od govana samo ne ulazi nikakve znacajnije pare u to
Bogdan08 Napisano pre 1 sat #71 Napisano pre 1 sat 6 minutes ago, Zen Mod said: ma super da se igras, ali se svodi na onu narodnu - ne ide pita od govana samo ne ulazi nikakve znacajnije pare u to E bas to, i kad je napravis nije jestiva Zgodan pravo za ucenje i upoznavanje. Ma kakvi nisam mu ni glavu sa iglom dirao, ostala ova sugava unitrina, ni kanali joj nisu poravnati. Adc qlm 32 je mila majka za nju. Jedino sto je estetski nov novcijat. Kad sam vidio poklopac reko ovo nije ni upaljeno nikad
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah