laky_va Napisano Septembar 8, 2011 #1 Napisano Septembar 8, 2011 Konacno gotovi Losije su slike, zbog blica inace su mat crni. Estetski ( iako nisam neki esteticar i nije me briga toliko ) ce se jos malo srediti.
laky_va Napisano Septembar 8, 2011 Autor #2 Napisano Septembar 8, 2011 Ima i posla oko skretnice ovako kako je ne rade horne, za sada su direktno na 2.3
laky_va Napisano Septembar 8, 2011 Autor #4 Napisano Septembar 8, 2011 Koji su drajveri ubaceni???? Monacor sp-200x (gore)Horne Pioneer PD-009A-3Basovi McFarlow - neki sax-ov custom
laky_va Napisano Septembar 8, 2011 Autor #5 Napisano Septembar 8, 2011 Odustao sam od niskog basa, ovi mnogo bolje rade sa monakorima.
stein Napisano Septembar 8, 2011 #6 Napisano Septembar 8, 2011 Odustao sam od niskog basa, ovi mnogo bolje rade sa monakorima. Kako možeš odustati od niskog basa, poenta niskog basa je da nisko svira... šššššš.....
laky_va Napisano Septembar 8, 2011 Autor #7 Napisano Septembar 8, 2011 Hahahahahahahahahahahahhah, au ironije.. Niškog
stein Napisano Septembar 8, 2011 #9 Napisano Septembar 8, 2011 Hahahahahahahahahahahahhah, au ironije.. Niškog Ništa, ja samo da ti vratim... Znam da nije trebalo, ali nikome ne ostanem dužan. ...
laky_va Napisano Septembar 8, 2011 Autor #10 Napisano Septembar 8, 2011 Treba mi mala pomoc oko skretnica, naravno zvucnjaci idu samnom u NS, pa ako moze neki kolega iz Novog Sada da mi utisa pionire ( na skretnici se ne cuju, a ovako samo sa kondenzatorom se bas deru ), da ne mucim Sala da dolazi ovamo . Kutije su odlicne, nista ne cvrci, samo eto te skretnice, nisam siguran da sam to dobro odradio
Pchelac Napisano Septembar 8, 2011 #12 Napisano Septembar 8, 2011 Jely. Laky, jesil' ti to odfikario Manacorima trubice?
laky_va Napisano Septembar 8, 2011 Autor #13 Napisano Septembar 8, 2011 Jely. Laky, jesil' ti to odfikario Manacorima trubice?aham
laky_va Napisano Septembar 8, 2011 Autor #14 Napisano Septembar 8, 2011 Mislim da je bolje sto sam odfikario, lepse rade, mislim da je i kolega vladac (cini mi se da je on) isto sekao trubice :)Rade oni super kao srednji, samo horna vristi Tako da ako je neko iz Ns ili okoline moze da cuje i da mi pomogne oko
чика-Брка Napisano Septembar 8, 2011 #15 Napisano Septembar 8, 2011 pa jedino mi pada napamet kolega gidjga. a ako ne moze, strpi se,dolazim ja uskoro do ns-a. taman u povratku da uzmem u karlovcimamalo belog, da se nadje.
Ја sam sam Napisano Septembar 9, 2011 #16 Napisano Septembar 9, 2011 taman u povratku da uzmem u karlovcimamalo belog, da se nadje. Узми и мени, довољно ми кило. Шта могу када сам скроман
beatgoeson Napisano Septembar 9, 2011 #17 Napisano Septembar 9, 2011 pa jedino mi pada napamet kolega gidjga. a ako ne moze, strpi se,dolazim ja uskoro do ns-a. taman u povratku da uzmem u karlovcimamalo belog, da se nadje. Put između Karlovaca i Inđije je zatvoren, od pre nekoliko dana. Ne znam tačno koji deo, ali mislim da mora naokolo da se ide.
чика-Брка Napisano Septembar 9, 2011 #18 Napisano Septembar 9, 2011 hvala na informaciji. nisam znao, nisam informisan. hvala lepo.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah