Jump to content

Peerless 10" par, 2 x 1GB DDR2


Koja

Preporučeni Komentari

1. Peerless SLS 830668, 10" bass, dva komada

http://www.madisound...less/830668.pdf

Po parametrima su pogodniji za kompresionu nego za bassreflex; kompresiona optimum 75 litara (naravno moze bez problema 40-50l), za bassreflex treba preko 100 ltara, naravno i to moze da se menja. Za transmission line po quarter-wave.com treba 100 litara kutija. Za OB ne znam kakvi su, nisam to racunao nikada.

Korišćeni su 6 meseci u kutijama, još toliko stoje u fijoci. Spolja izgledaju potpuno kao novi, sem sto jedan zvucnik ima dve sitne ogrebotinice od kojih se veca vidi na zumiranoj slici. Sa zadnje strane ima tragova MDFa tamo gde su bili srafljeni, naravno ne smeta nista niti se vidi spolja, moze i da se ocisti.

http://imgur.com/a/CMi4O

Cena, teško je dati procenu, u americi cena novih je 110 dolara par, u evropi 160 evra, kod nas u dayensu 190 evra par. Situacija sa tim cenama mi nije bash jasna, ja ove moje cenim 80 evra par pa izvolite. Možda može zamena za neke druge drajvere ali naravno samo ako mi odgovaraju, naravno ne ustručavajte se da ponudite :D Ako imate neke baš kvalitetne drajvere koji mi se svidjaju, mogu i da doplatim. Možda može i delimična zamena za neki noviji kompjuterski hardver.

2. Memorija DDR2, 2 x 1GB, PC6400 (800 MHz). Imam po jedan par i Apacer i Kingston, jedan par je na prodaju, drugi par je rezervisan ;)

Da razjasnim još jednom, prodaje se 2 gigabajta, i to kao dva modula od po jedan gigabajt.

Kontakt na PM ili [email protected]

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 1
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...