Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Na prodaju kutija 5MK Brasina koja mi je ostala od NS10 preampa, u odličnom stanju.Pregrada za trafo je naknadno napravljena.Cena kutije je 40 evra ili 30 evra bez činčeva. Kabl za napajanje je gratis.Besplatna dostava na teritoriji Beograda.

• Odgovora 17
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Aciko, koje su dimenzije kutije odn. prednje ploce, kao i unutrasnje pregrade za trafo ?Jel kutija aluminijumska ili gvozdena ?Koji je to finish (plastifikacija, farba, crni sprej, eloksaza) ?

Napisano

Kutija je aluminijumska, a finish je plastificikacija.Sve stranice su debljine 2 mm osim prednje ploče koja je 3 mm.Dimenzije, ako me oči i metar dobro služe, su:Širina 440 mm (483 mm sa prednjom pločom)Dubina 328 mmVisina 88 mmProstor za trafo je 100 x 320 mm

Napisano

A, pošto je ta kutija sa NS10, onim što ima phono?

Nemam pojma. Moj nije na prodaju a i nema phono.
Napisano

Mala dopuna u vezi kutije. Pošto sam ja drugi vlasnik, nisam imao pravu informaciju o pregradi za trafo a možda sam je i smetnuo s uma. :blush:Dakle, pregrada nije ugrađena naknadno, već je fabrička. Prvi vlasnik je poslao nacrt 5MK i oni su mu isporučili kučište sa tom pregradom, perforiranim poklopcem i ostalim. One of a kind.Ne radi se o nečemu što je nabudživano, nego o proizvodu rađenom po narudžbini.

Napisano

Pretpostavio sam da je klon. Čuo sam da ima dobrih klonova NS10.

Код мене су била три комада, а остало их два.

Mala dopuna u vezi kutije. Pošto sam ja drugi vlasnik, nisam imao pravu informaciju o pregradi za trafo a možda sam je i smetnuo s uma. :blush:Ne radi se o nečemu što je nabudživano, nego o proizvodu rađenom po narudžbini.

Ја сам то знао али нисам хтео да ти кажем јер си све колаче појео сам. :unbelieveble:
Napisano

Ја сам то знао али нисам хтео да ти кажем јер си све колаче појео сам. :unbelieveble:

Samo da znaš da sam za večeru imao gibanicu i pivo. :nananana:
  • 2 nedelje kasnije...
Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...