чика-Брка Napisano Mart 14, 2011 #1 Napisano Mart 14, 2011 napokon sviri !doticne zvucnike sam kupio (2 para) na kupujem prodajem, bila je tema. i to 2 para.cekao sam lepse vreme da bi uradio TQWT kabinete, lepse vreme je doslo i uz pomocprijatelja Buce sklopim kabinete, metem dihtunge, zasvajsujem drajvere i ...svira bolje nego sto sam ocekivao. neverovatno ali istinito. sviraju za sve pare
чика-Брка Napisano Mart 14, 2011 Autor #2 Napisano Mart 14, 2011 za pocetak slusam Gipsy Kings-e, a doci ce na red i Enya, Loreena, neki Jazz ...sve u svemu, svira vise nego dobro. 9 od 10. ne moze bolje za te novce.ja sam zadovoljan, a bice i moj drug i mecena od koga je ovo i poteklo.
чика-Брка Napisano Mart 15, 2011 Autor #4 Napisano Mart 15, 2011 Kaće da registruješ firmu? u ovoj zemlji da otvorim firmu ? neka hvala. imao sam firmu i nisam se proslavio. a jedva sam se iskobeljao.kako kaze nas narod : baba da 1 dukat da udje u kolo, a 2 da izadje.
stein Napisano Mart 15, 2011 #5 Napisano Mart 15, 2011 u ovoj zemlji da otvorim firmu ? neka hvala. imao sam firmu i nisam se proslavio. a jedva sam se iskobeljao.kako kaze nas narod : baba da 1 dukat da udje u kolo, a 2 da izadje. Nisam ja rekao u ovoj zemlji :)Nego, nešto "kajmanski" (imaš firmu, niko zapravo ne zna gde, a ti skidaš kajmak - ako može miško, što ne bi i... )
BokiTokiVoki Napisano Mart 15, 2011 #6 Napisano Mart 15, 2011 nešto "kajmanski" (imaš firmu, niko zapravo ne zna gde, a ti skidaš kajmak - ako može miško, što ne bi i... )Zaboravio je pre 15 godina da se učlani, i postane drug član. A čudi se, kao i mi ostali, zašto se posle toliko upinjanja, rada i truda (skoro) ništa ne dešava. Šlajfovanje točkova.
ficanis Napisano Septembar 12, 2013 #8 Napisano Septembar 12, 2013 napokon sviri ! doticne zvucnike sam kupio (2 para) na kupujem prodajem, bila je tema. i to 2 para. cekao sam lepse vreme da bi uradio TQWT kabinete, lepse vreme je doslo i uz pomoc prijatelja Buce sklopim kabinete, metem dihtunge, zasvajsujem drajvere i ... svira bolje nego sto sam ocekivao. neverovatno ali istinito. sviraju za sve pare Philips 8 inch fullrange.jpg 01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg druze uzeo sam iste zvucnike...moze pomoc oko kabineta??poz
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah