krvimozak Napisano Februar 16, 2011 #1 Napisano Februar 16, 2011 Da ga ne duljim - pronasao u Brikolazu lepljivu traku bez lepka, tj. samovulkanizujucu gumenu traku. Rastegnes malo, obmotas i gotovo. Nema lepkova koji smrde i prsti ostanu cisti. Ja sa tom trakom uspesno reparirao drsku na Samsonit tasni, ali sigurno moze vrlo lepo i uspesno da se iskoristi za izolaciju, fiksiranje zavojnica, kondezatora, provodnika itd. Mozda i nije neka novost, ali ja tek pre dva meseca skontao da to postoji.
Zen Mod Napisano Februar 16, 2011 #3 Napisano Februar 16, 2011 sta si zapeo nije ti ovo foto forum:Viannen_loungelizard:
Daudio Napisano Februar 16, 2011 #4 Napisano Februar 16, 2011 Da ga ne duljim - pronasao u Brikolazu lepljivu traku bez lepka, tj. samovulkanizujucu gumenu traku. Rastegnes malo, obmotas i gotovo. Nema lepkova koji smrde i prsti ostanu cisti. Ja sa tom trakom uspesno reparirao drsku na Samsonit tasni, ali sigurno moze vrlo lepo i uspesno da se iskoristi za izolaciju, fiksiranje zavojnica, kondezatora, provodnika itd. Mozda i nije neka novost, ali ja tek pre dva meseca skontao da to postoji.Тачније,трака за хладну вулканизацију каблова.Постоји одавно,искуства углавном позитивна.
stein Napisano Februar 16, 2011 #5 Napisano Februar 16, 2011 sta si zapeo nije ti ovo foto forum:Viannen_loungelizard:Kad ja ne razumem ništa što je objašnjeno u protivrednosti manjoj od hiljadu reči
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah