Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Izvukoh ove kutije iz podruma, nusu radili duzi vremenski period neke 3 godine.. Valja li se igrati sa njima ili da ih sutiram nazad u podrum :sarcastic_hand:

Postavljena slika

Postavljena slika

• Odgovora 6
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Napisano

Nisu ohrabrujući ali realni. Nisu svi Bata Bane pa da izvuku Coral 12" iz podruma :D Šutiraj ih na oglase i skupljaj novac za bolje.

Napisano

Eh, sada mi prosto drago što nemam podrum... Ko zna, kakve sam sreće, našao bih neke crknute domaće životinje... Kada smo kupili kuću, zadnji deo dvorišta je bio praktično smetlište jer su neljudi koji su stanovali tu, bili previše ponositi da svoje kućno smeće iznesu do kontejnera pa su sve frljačili dvadesetak metara iza kuće... Nekoliko puta mi došlo da bacim peglu (:bad:) kad sam video šta je sve bacano u plitku rupu koju su iskopali. Na kraju je trebalo tri kamiona da to sve odnese... Kakvi god da su ti zvučnici, smatraj se srećkovićem, mogao si proći mnoooogo gore :)

Napisano

Eh, sada mi prosto drago što nemam podrum... Ko zna, kakve sam sreće, našao bih neke crknute domaće životinje... Kada smo kupili kuću, zadnji deo dvorišta je bio praktično smetlište jer su neljudi koji su stanovali tu, bili previše ponositi da svoje kućno smeće iznesu do kontejnera pa su sve frljačili dvadesetak metara iza kuće... Nekoliko puta mi došlo da bacim peglu (:bad:) kad sam video šta je sve bacano u plitku rupu koju su iskopali. Na kraju je trebalo tri kamiona da to sve odnese... Kakvi god da su ti zvučnici, smatraj se srećkovićem, mogao si proći mnoooogo gore :)

Posle ovakvog posta, punog optimizma zasnovanog na tome što čovek nešto nema, kako da se ne nasmeješ :rofl:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...