Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Narode,ima li iko informaciju da li neko u nasoj zemlji pravi,lije,radi aluminijumske,plasticne,limene horne okruglog oblika,bez sava,zadatih dimenzija-npr. 30-50cm precnika? Znam da su jaki plastikari u Pazovi,ali ne znam mogu li liti i po manjoj narudzbi...Ako to nema kod nas,ima li to da se povoljno negde naruci(od nas, ili od preko). I da li se one uopste rade od plastike?Pozz

• Odgovora 7
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

ima negde tema - poljacija sam pokrenuo temu - nesto u vezi Econowave

Napisano

Na guglu sam iz prve nasao neku fabriku u novom sadu, na sajtu pise da cine sve usluge sa profi masinama koliko se secam.2 x 30-50cm je njima solidan posao, nije sitnis, moguce da ce ti uciniti.Nisam u mogucnosti da nadjem linak, nije tesko naci, sa srecom!

Napisano

Na guglu sam iz prve nasao neku fabriku u novom sadu, na sajtu pise da cine sve usluge sa profi masinama koliko se secam.2 x 30-50cm je njima solidan posao, nije sitnis, moguce da ce ti uciniti.Nisam u mogucnosti da nadjem linak, nije tesko naci, sa srecom!

Jel' se secas sta si ukucao?
Napisano

Ne, nazalalost. Pokusao sam da nadjem jednu staru temu o waveguide-u na hifi forumi, gde bi se podsetio (mozda) kako sam zaista kucao, jer je zvuchniak pominjao neke materijale i neke BGg firme.

Bila je prica o Itc-u i monacor plastici, te majstorma itd. Ako se neko drugi seti teme moze biti od pomoci za laksu pretragu!

Ja nisam uspeo da nadjem, a potrebno vreme za bilo sta je golemo :angry7:

Napisano

Tema se zove "Ko prodaje Acoustic Elegance drajvere u Srbiji" ili nešto slično :DMislim da sam tu pominjao ITC i Monacor levkove za Seas visokotonce. Temu je otvorio Anubis u samogradnji.

Napisano

Pronasao sam temu, ali ubi me, ne mogu da se setim sta sam kucao. :confused1:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...