bata bane Napisano Januar 6, 2011 Autor #67 Napisano Januar 6, 2011 Pa di je tu car, kad upalis, a znas da ce svaki put da radi savrseno Kad budem hteo da prvim nesto ozbilno, prvo cu tebe da pitam
bata bane Napisano Januar 6, 2011 Autor #68 Napisano Januar 6, 2011 Кад останеш на 2 транзистора ваљда си завршио са модификацијама,мада ја би ту и који трафо метно Eto meni posla do kraja zime , moramo da smislimo nesto, mada, ja bi koju jos cevku izmedju......i trafo pride
Sipi Napisano Januar 6, 2011 #69 Napisano Januar 6, 2011 Pa di je tu car, kad upalis, a znas da ce svaki put da radi savrseno I to sto kazes - vazno da je zabavno. Da ti nije MK I bio takav kakav je bio, ti MK II ne bi ni pravio... A jel' vidis koliko si usput naucio - to je vec nesto ! Kad budem hteo da prvim nesto ozbilno, prvo cu tebe da pitam Nemoj, nisam ja bash tol'ko ozbiljan..
Zen Mod Napisano Januar 6, 2011 #70 Napisano Januar 6, 2011 ne pitaj njega BB - on ti odmah utrapi one delove sto ti lupa treba da ih makar vidismeni don'o na poklon neke male , trebala mi nedelja dana sa sve lupom na glavi - samo da ih nadjem u fiocici di sam gi turio
Sipi Napisano Januar 6, 2011 #71 Napisano Januar 6, 2011 .... ja bi koju jos cevku izmedju......i trafo pride I masnu kuhinjsku krpu, i slomljenu nogu od stolice i pola merdevina i dve stare crepljike (sa mahovinom) i na kraju da osetis žilu....
Zen Mod Napisano Januar 6, 2011 #72 Napisano Januar 6, 2011 ahaa onda ce neki i da pozajmljuju zilu od BBako niko drugi - on moze volujsku zilu da ti nabavi .......
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah