Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Imal ko vaki kawasaki :Viannen_loungelizard: Imam neko Americko pojacalo koje ima to u izlazu i naravno jedan izlaz nevalja.Ako neko poseduje isti ili zna gde bi se mogao nabaviti neka se javi.

post-694-0-73210300-1291378753_thumb.jpg

• Odgovora 13
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Aswo 35 evrica

Zvao sam cena mu je 4600 dinara mora da se poruci, pitanje je dali se isplati to popravljati ,evo i par slika da vidite o cemu se radi.

post-694-0-85944300-1291387977_thumb.jpg

post-694-0-84036400-1291387995_thumb.jpg

post-694-0-49346900-1291388011_thumb.jpg

post-694-0-42072400-1291388276_thumb.jpg

Napisano

javlja mi se da je negde vec bilo reci o ovom ampu ...... :sarcastic_hand:

Da bilo je na hifi ali nije bilo konkretnih odgovora, meni se bas ne baca 40-50e za nesto o cemu ne znam nista.
Napisano

jedan kanal ispravan ?

Da jedan kanal radi normalno, posto taj lm vidim prvi put i ne znam kako se ispituje jednostavno sam im zamenio mesta i video da je jedan neispravan.
Napisano

poslusaj taj jedan kanal ;jedan zvucnik - signal dovedi mono ako si zadovoljan tako - onda ima potencijala - pa popravljaj ampa ako ne - ostavi ga za neki sub ili neko :Viannen_loungelizard: nekriticno uporabo

Napisano

Probao sam sa jednim kanalom cim sam ga nabavio, radi to lepo koliko se moze prosuditi na mono zvuku. Popravicu ga kad budem imao viska 50e :buehehe: Nego jel se neko sretao sa takvim pojacalima?

Napisano

LM12 je medju prvim monolitnim OpAmp-ovima snage koji su upotrebljivi i za audio. Nista posebno, tek radi. Posto je dobro primljen (pre svega zbog jednostavnosti u upotrebi) National je kasnije razvio Overture seriju slicnih chip-ova, namenski pravljenih za audio (LM3875, LM3886...) iz kojih je izrasla Gain Clone moda. Uz mala prilagodjenja u tom ampu mozes koristiti neki od tih chip-ova - em su mnogo jeftiniji, em ce bolje raditi od LM12. Meni se vise svidja Texasov OPA549 ali on je skuplji.

Napisano

Napon je+/- 30v. Mislim da ce najpre u tu kutiju da se useli jedan preamp, posto sumnjam da cu ga ikad popraviti a i kad bi ga popravio ne znam sta bi sa njim.

Napisano

sto rece Sipi - ma turi LM3886 - dva komada , i uzivaju svakom slucaju ce da trci u krugovima oko originalnog chipa

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...