Jump to content

Hladnjaci, jedinstveni, drazesni, prekrasni...!


gaggia

Preporučeni Komentari

cek! cek! vec si plastificirao?! kakav si ti betmen, boze mili..

Betmen si ti! Ja sam fantom!... :buehehe:Daću ja tebi betmena... Mada, i fantom nosi gaće preko helanki... :blackeye: Jel' vam nekad bilo palo na pamet da svi ovi nešto vodaju sa sobom mlade, golobrade momke koji ničemu zapravo ne služe? Mislim stalno vise sa superjunakom koji uradi sve herojluke a ovaj samo kesa za njim? I svi nose helanke i baletanke a preko helanki gaće... Pitam se, čemu neki superheroj troši živce da voda nekog balavca sa sobom, osim ako.... Aaaa... ne, nećemo u te vode...:rofl:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 53
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

 

Daću ja tebi betmena... Mada, i fantom nosi gaće preko helanki...  :blackeye:

Jel' vam nekad bilo palo na pamet da svi ovi nešto vodaju sa sobom mlade, golobrade momke koji ničemu zapravo ne služe? Mislim stalno vise sa superjunakom koji uradi sve herojluke a ovaj samo kesa za njim? I svi nose helanke i baletanke a preko helanki gaće... Pitam se, čemu neki superheroj troši živce da voda nekog balavca sa sobom, osim ako.... Aaaa... ne, nećemo u te vode...

Е ту се са тобом 100% слажем, ево једног  Postavljena slika  :buehehe:.

Било је јаче од мене, за све је крив колега Гаги  :scratch_head:.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...

izmena u sastavu: desilo se to da sam, usled pogresne informacije od strane dragog ujke, mislio da imam svih 5 istih hladnjaka (posto su tri, cije sam slike i dao kod mene, a dva druga kod njega). Dakle, manjih je 3, vecih 2. Bacam slike, ali bez metra da bi se videlo o cemu se radi - iste su duzine i debljine (190x120mm), ali razlicite sirine - za manje 75, za vece 120mm (razlikuje se doduse i debljina mesa oko otvora i kraka od kojih rebarca idu). Cena manjih dakle 900, vecih 1300, u paketu po dogovoru. U obzir dolaze i trampice, cekovi gradjana pa onda... :boast:

Postavljena slika

Postavljena slika

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Vidi se ko brine o svojoj živini kako valja, ova dva je ujka dobro uhranio, za razliku od ovih koje si terao na post dok su bili kod tebe... :buehehe:

surovo, surovo, ali istinito.. ali ima i ono: ko posti, dobro da se gosti.. barem sam ih ja pojio sodom i vodom :rofl: inace ubi se ujka objasnjavajuci mi kako su isti kao i ona tri sto smo ranije uzeli.. i to nije bilo bas jasno da li bi me pre ubio ili objasnio, pogotovo kad je shvatio da imam neke druge i da su .. malo bolji od ovih.. :no:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 3 nedelje kasnije...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...